Castiga o excursie la o cursa de F1 cu Puma!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.06.2009
Site-ul oficial al producatorului de echipament sportiv Puma ofera excursii la diverse curse din 2009 fanilor care aduc cele mai bune argumente pentru a fi alesi de juriu.

Puma a lansat recent o campanie inedita de popularizare a Formulei 1, prin intermediul careia incearca sa ofere o experienta de neuitat fanilor care accepta provocarea producatorul german de echipament sportiv.

Castigatorii vor fi invitatii Puma la diverse Mari Premii din sezonul 2009, printre care se numara si cursele de la Silverstone, Interlagos sau Monza.

Spre deosebire de spectatorii obisnuiti, castigatorii campaniei Puma vor primi acces in paddock-ul Formulei 1 si in garajul uneia dintre echipele partenere ale germanilor. In sezonul 2009, Puma este furnizorul oficial de echipament pentru 5 dintre cele mai importante echipe ale competitiei: Ferrari, BMW-Sauber, Renault, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso.

Pentru a se inscrie in concurs, fanii trebuie sa se inregistreze pe site-ul Puma si sa explice cu argumente de ce ar trebui sa fie castigatorii competitiei. Mai multe informatii despre aceasta competitie precum si link-ul necesar pentru inscrierea in campanie sunt disponibile pe sectiunea de motorsport a site-ului Puma.

Taguri: concurs, excursie

Comentarii (1)

  • super tare
    mersi Daniel,m-am bagat si eu in seama pe sit,cine stie poate poate :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru