Castigatorii concursului "Lasa-i fara replica!"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.03.2009
Concursul "Lasa-i fara replica!" a ajuns la final. Iata clasamentul castigatorilor dupa eliminarea din concurs a concurentilor care au fraudat sistemul de joc.

Editia inaugurala a concursului "Lasa-i fara replica" s-a incheiat duminica, 1 martie, odata cu etapa a 15-a. Lansat la finalul sezonului competitional 2008 al Formulei 1, concursul a avut drept obiectiv principal relaxarea userilor Automarket pana la noul sezon prin invitarea acestora sa participe la un concurs interactiv de replici.

Din pacate, o mare parte dintre useri au ales metode neortodoxe pentru a participa la concurs si pentru a ravni la premiile de final puse in joc.

Organizatorii concursului au depus eforturi pentru a filtra userii corecti de cei care au trisat, pentru ca premiile finale sa fie obtinute pe merit de cei care au respectat regulamentul de joc.

De asemenea, mentionam faptul ca in ultima etapa de concurs organizatorii au anulat voturile venite din partea userilor care au fraudat sistemul de joc. De aceea, in clasamentul etapei a 15-a, userul Mika_hakkinen a obtinut locul 3 si a coborat o pozitie fata de clasamentul initial, pierzand astfel doua puncte in clasamentul general.

In urma acestor rezultate, clasamentul primilor 5 useri in clasamentul final al concursului "Lasa-i fara replica!" este urmatorul:

 Loc  User  Puncte
 1  betivul  18
 2  Bruno_Senna  15
 3  lxu46  10
 4  Schumacho  10
 5  Mika_hakkinen  9

 

Premiile castigate de userii mentionati mai sus pot fi vizualizate in aceasta pagina.

Clasamentul complet prezentat aici include in continuare si userii care au trisat, pentru ca cei care au abordat corect acest concurs sa isi poata face o parere despre amploarea fraudelor inregistrate.

Taguri: concurs

Comentarii (2)

  • nice...
    felicitari tuturor castigatorilor...:)
    0 0
  • "Lasa-i fara replica!"
    Felicitari lui Betivul jucat cel mai cinstit !!!
    si celorlaltii la fel
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru