Caterham: Gascoyne este promovat, Mark Smith preia controlul echipei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.02.2012
Caterham a anunţat numirea lui Mark Smith la conducerea echipei după ce Mike Gascoyne a fost promovat ca Chief Technical Officer al întregului constructor britanic.

Cu puţin timp înainte de a anunţa înlocuirea lui Jarno Trulli cu Vitaly Petrov pentru sezonul 2012, Caterham a decis să opereze câteva schimbări importante şi în departamentul tehnic.

Astfel, Mike Gascoyne a fost promovat în funcţia de Chief Technical Officer (CTO) la nivelul constructorului auto Caterham, astfel că se va ocupa atât de echipele de Formula 1 şi GP2, cât şi de diviziile auto Caterham Cars, Caterham Composites şi Caterham Technology and Innovation.

Cu alte cuvinte, britanicul va gestiona practic toate operaţiunile tehnice ale constructorului britanic, indiferent că sunt legate de activităţile din sporturile cu motor sau de cele din industria auto.

În urma acestei decizii, Mark Smith a fost promovat ca CTO al echipei de Formula 1, urmând astfle să preia întreaga responsabilitate a performanţelor în Marele Circ la numai nouă luni după ce s-a alăturat echipei în calitate de director tehnic.

"Acesta este un moment foarte mândru pentru mine.

Noul meu rol îmi va da ocazia să îmbin valorile în cadrul întregului grup prin crearea de noi proiecte în toate sectoarele în care lucram deja şi deschiderea de noi oportunităţi pe care fiecare companie din grup să o îmbrăţişeze", a declarat Gascoyne la investirea în noua funcţie.

Via | Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru