Caterham numeşte un nou şef de echipă: Cyril Abiteboul

de Daniel Popescu
Joi, 08.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a anunţat miercuri numirea CEO-ului Cyril Abiteboul în funcţia de şef al echipei, acesta urmând să preia astfel atribuţiile proprietarului Tony Fernandes.

La numai o zi după ce a anunţat că se va retrage din funcţia de şef al echipei până la finalul sezonului, Tony Fernades a dezvăluit miercuri numele succesorului său la Caterham. Astfel, Cyril Abiteboul (foto, centru) va fi noul şef al echipei din Malaysia, urmând să rămână în continuare şi în funcţia de CEO, pe care a preluat-o în luna septembrie a anului trecut.

Principalul obiectiv al acestuia este să transforme Caterham într-o echipă mai puternică decât cea din prezent, care nu a reuşit încă să câştige niciun punct în Formula 1 în aproape trei ani de existenţă.

"Sunt onorat să preiau funcţia de şef de echipă în combinaţie cu rolul de CEO pe care l-am preluat în septembrie. Vreau să-i mulţumesc lui Fernades pentru şansa de a conduce această echipă în următoarea fază a dezvoltării. Avem provocări majore în faţă, dar acţionarii ne sprijină şi să ne ajută să facem pasi semnificativi în faţă pe parcursul următorilor ani pentru ca într-o zi să luptăm pentru cele mai înalte onoruri în F1", a declarat el.

Urmareste Automarket
Fernandes a admis că echipa nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul stabilit pentru acest sezon, şi anume poziţionarea în plutonul de mijloc al Formulei 1.

"Abiteboul preia conducerea într-un sezon în care nu ne-am îndeplinit potenţialul, dar într-un moment în care avem tot ce ne trebuie pentru a face asta.

Într-o zi ne vom câştiga locul în topul Formulei 1, iar el este persoana potrivită pentru a ne duce acolo", a explicat el.

Via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru