Caterham sugerează că a ajuns la nivelul lui Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.04.2012
Tony Fernandes susţine că monopostul Caterham a fost la fel de rapid ca cel al campioanei mondiale Red Bull Racing în unele tururi din primele două curse ale sezonului.

Caterham şi-a propus să câştige în acest sezon primele puncte din scurta sa istorie în Formula 1, însă cel puţin până în prezent nu a demonstrat că este pregătită pentru o asemenea performanţă.

Totuşi, patronul Tony Fernades a evidenţiat progresele realizate de echipă comparativ cu primele două sezoane şi susţine că, în unele situaţii, monopostul echipei a fost la fel de competitiv ca cel al campioanei mondiale Red Bull.

"Suntem competitivi. Am surclasat Marussia şi HRT în condiţiile în care ei au şase luni mai mult în Formula 1 decât noi. Suntem la o jumătate de secundă de echipele din mijlocul plutonului şi trebuie să ne reamintim că această echipă are doar doi ani. Când am început, eram la nouă secunde de plutonul fruntaş, iar anul trecut eram la patru secunde de Red Bull. În acest an, în anumite tururi, am concurat în acelaşi ritm cu ei. Aşa că sunt foarte fericit", a declarat omul de afaceri malaezian.

Pe de altă parte, Heikki Kovalainen, unul dintre piloţii echipei, a admis că monopostul Caterham are câteva defecţiuni care trebuie remediate.

"Ceva nu a fost în regulă cu monopostul. Trebuie să vedem ce nu a fost bine", a precizat finlandezul pentru publicaţia Turun Sanomat.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • :))
    deci frate e gluma anului :))
    17 1
  • Omg
    Asta ori este prost ori este prost!Este la nivelul celor de la HRT!=))
    8 1
  • andrey_1293
    Caterham
    Poate are dreptate. Spun ca au cam aceiasi timpi in unele tururi :)))). Red Bull pe ploaie torentiala cu masina plina de benzina, trafic si pneuri de ploaie si Caterham pe pista uscata, nui nimeni pe circuit si masina cu 5 litri de benzina. Poate asa scot acelasi timp. Buna gluma. Asta trebuia postat de 1 aprilie:)))
    9 0
  • hehe
    ei pe uscat si restul pe ploaie cu siguranta :)))))))))))))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru