Caterham va anunţa coechipierul lui Pic în două săptămâni

de Daniel Popescu
Marti, 04.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Giedo van der Garde, favorit să concureze pentru Caterham în sezonul 2013, afirmă că echipa va anunţa al doilea pilot abia peste două săptămâni.

Caterham este una dintre puţinele echipe care nu şi-a definitiv încă linia de piloţi pentru sezonul următor, singura certitudine fiind francezul Charles Pic recrutat de la Marussia.

Presa internaţională consideră că Giedo van der Garde are cele mai mari şanse să obţină al doilea loc datorită sprijinului financiar de care se bucura, însă olandezul a dezvăluit că aşteaptă o decizie finală din partea celor de la Caterham abia peste două săptămâni.

"Speram să avem o clarificare săptămâna trecută, dar Caterham a amânat decizia. Decizia le aparţine şi nu putem face nimic altceva decât să aşteptăm. Dacă totul merge bine, vom şti în două săptămâni", a declarat el pentru publicaţia olandeză Formule 1.

Van der Garde a concurat în acest an în GP2 şi a fost pilotul de rezervă al celor de la Caterham, însă echipa analizează şi oportunitatea de a-l păstra pe Heikki Kovalainen, chiar dacă finlandezul are un salariu generos pentru o echipă de talia malaysienilor.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru