Cehia vrea sa organizeze o cursa de F1 in 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.11.2009
Cehia a anuntat ca isi propune sa organizeze o cursa de Formula 1 incepand din sezonul 2012 pe un circuit stradal din Praga.

In aceeasi zi in care Bulgaria a renuntat la cursa de Formula 1 programata in 2011, o alta tara europeana s-a inscris pe lista candidatilor la un loc in calendarul oficial al competitiei.

Cehia intentioneaza sa construiasca un circuit stradal in centrul capitalei Praga, iar lucrarile sunt programate sa inceapa anul viitor. Circuitul ar urma sa gazduiasca curse de Formula 1 incepand din sezonul 2012, insa prima destinatie a acestuia va fi organizarea unei etape din Campionatul German de Turisme (DTM).

In functie de succesul inregistrat, organizatorii vor demara negocierile cu Bernie Ecclestone pentru ca circuitul sa fie inclus in calendarul Formulei 1.Prima versiune a circuitului a fost deja realizata de celebrul arhitect german Hermann Tilke.

Via | Autosport

Taguri: Cehia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru