Bahrain

Vineri, 01 Aprilie 2016

Formula 1: Fără rivali: Mercedes a dominat antrenamentele din Bahrain fără drept de apel

Nico Rosberg și Lewis Hamilton au fost imbatabili în cele două sesiuni de antrenamente de vineri din Bahrain, cu Ferrari și McLaren la mare distanță în urmă.
Joi, 31 Martie 2016

Formula 1: Confruntarea Mercedes - Ferrari se reia în Bahrain în absenţa lui Alonso: cine va fi prinţul deşertului?

Ferrari speră să demonstreze în Bahrain că poate învinge Mercedes, în timp ce Fernando Alonso nu a primit acordul medicilor de a participa la cursă.
Miercuri, 30 Martie 2016

Formula 1: Fără speranţă: Alonso va utiliza o unitate de propulsie complet nouă în Bahrain, după ce prima a fost distrusă complet la Melbourne

Honda este nevoită să înlocuiască integral unitatea de propulsie pe monopostul lui Fernando Alonso, ca urmare a accidentului suferit de spaniol în Australia.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Ricciardo a folosit deja trei motoare în primele patru curse

Daniel Ricciardo va utiliza în Spania al patrulea şi ultimul motor permis de regulament pentru sezonul 2015, însă Red Bull este optimistă că defecţiunile vor fi remediate.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Alonso speră să revină în Europa cu un monopost performant şi fiabil

Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că McLaren va folosi cele trei săptămâni de pauză până la startul sezonului european pentru a îmbunătăţi performanţele şi fiabilitatea monopostului.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Vettel: "Lipsa ritmului în cursă şi spatele monopostului, cauzele erorilor din Bahrain"

Sebastian Vettel explică numeroasele erori de pilotaj din Bahrain prin lipsa unui ritm de cursă corespunzător şi a unor probleme de adaptare la partea din spate a monopostului Ferrari.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Raikkonen: "Vom începe să câştigăm mai multe curse"

Kimi Raikkonen este convins că Ferrari va mai obţine victorii în sezonul 2015, iar echipa insistă că strategia adoptată pentru finlandez a fost una corectă.
Luni, 20 Aprilie 2015

Formula 1: Hamilton şi Rosberg, afectaţi de aceeaşi defecţiune la frâne în finalul cursei din Bahrain

Mercedes a confirmat că o defecţiune la sistemul brake-by-wire i-a afectat simultan pe Lewis Hamilton şi Nico Rosberg în finalul Marelui Premiu al Bahrainului.
Duminica, 19 Aprilie 2015

Formula 1: Hamilton a câştigat în Bahrain! Raikkonen, primul podium după aproape doi ani

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Marele Premiu al Bahrainului, în timp ce Kimi Raikkonen a terminat pe locul doi în faţa lui Nico Rosberg datorită unei strategii mai bune pentru pneuri. Finlandezul a urcat astfel pe podium pentru prima oară după aproape doi ani.
Duminica, 19 Aprilie 2015

Formula 1: Alonso, îngrijorat de numeroasele defecţiuni tehnice suferite de McLaren

Fernando Alonso a admis că este îngrijorat de defecţiunile tehnice suferite de Jenson Button în Bahrain şi speră să termine cursa de duminică.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket