Circuitul de la Spa-Francorchamps va fi redeschis marti

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Circuitul de la Spa-Francorchamps va fi redeschis publicului joi, la scurt timp dupa finalizarea lucrarilor de reparatie survenite in urma prabusirii unui tunel.

Un tunel care face legatura intre exterior si o pista de karting de pe circuitul de la Spa-Francorchamps s-a prabusit la finalul lunii martie, eveniment ce a afectat partial si circuitul de Formula 1.

Din aceasta cauza, Spa a fost inchis pentru a permite echipelor de muncitori sa repare tunelul de acces, iar lucrarile vor fi finalizate la inceputul saptamanii viitoare.

Potrivit informatiilor dezvaluite de presa belgiana, circuitul va fi redeschis publicului joi, cu numai doua zile inainte de desfasurarea unor evenimente competitionale. Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei va avea loc la finalul lunii august, insa pana atunci circuitul de la Spa va gazdui etape din numeroase alte competitii din lumea sporturilor cu motor.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru