Constructorii au semnat o garantie pentru unitatea FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 07.06.2009
Fostul pilot Martin Brundle sustine ca toti cei cinci constructori din Formula 1 au semnat o garantie de 50 milioane de dolari conform careia nu vor parasi FOTA.

Williams si Force India s-au inscris neconditionat pentru sezonul 2010, rupand astfel temporar legaturile cu FOTA si amenintand viitorul organizatiei.

Intr-o incercare de a impiedica si alte echipe sa paraseasca FOTA, constructorii au semnat o garantei de 50 de milioane de dolari. Informatia a fost dezvaluita de Martin Brundle, fost pilot de Formula 1 si, in prezent, comentator la postul de televiziune BBC.

"Ferrari, Mercedes-Benz, Toyota, Renault si BMW au semnat o garantie de 50 de milioane de dolari pentru a nu sari din barca FOTA si pentru a nu se inscrie neconditionat in sezonul 2010 in urmatoarele 30 de zile", sustine Brundle in cadrul unui editorial publicat in The Times.

Astfel, in cazul in care unul dintre constructorii s-ar inscrie in sezonul 2010, acesta ar fi obligat sa plateasca celorlalati constructori daune de 50 de milioane de dolari. Brundle nu mentioneaza nimic despre Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso, si nici despre McLaren, echipa detinuta in proportie de 40% de Mercedes.

Informatiile publicate de Brundle nu au fost confirmate oficial.

Via | The Times

Comentarii (1)

  • mclaren?
    "Brundle nu mentioneaza nimic despre [... ]McLaren". Atunci de ce a primit puncte?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru