Contractul lui Petrov cu Caterham este valabil doar pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.02.2012
Managerul lui Vitaly Petrov a oferit câteva detalii interesante despre contractul lui Vitaly Petrov cu Caterham: este valabil pentru un sezon, iar rusul are statut egal cu Heikki Kovalainen.

Vitaly Petrov a fost confirmat vineri drept noul coechipier al lui Heikki Kovalainen la Caterham pentru sezonul 2012, însă echipa nu a oferit detalii suplimentare despre contract.

Totuşi, Oksana Kosachenko, managerul său, a dezvăluit că înţelegerea este valabilă pentru un singur sezon, însă nu a exclus varianta prelungirii acesteia. "În acest moment discutam despre asta", a precizat ea pentru agenţia de presă Ria Novosti.

În plus, aceasta susţine că petrov va avea statut de egalitate cu Kovalainen, în ciuda faptului că a venit la echipa cu un important sprijin financiar şi că finlandezul este deja prezent în echipa de două sezoane. "Petrov se gândeşte la locul său în echipă, iar restul ţine de echipă. Din câte ştiu eu, are statut de egalitate (n.r - în cadrul echipei)", a adăugat ea.

În plus, aceasta a negat informaţiile din presă internaţională potrivit cărora înţelegerea lui Petrov cu Caterham a fost intermediată de Bernie Ecclestone, care vede în Rusia o piaţă foarte importantă pentru Formula 1.

"Ecclestone a vorbit cu mine, a încercat să ne ajute, dar contractul a fost o înţelegere internă intre Petrov şi Caterham. Nimeni altcineva nu a fost implicat", a încheiat ea.

Via | GMM

Taguri: Caterham, Petrov

Comentarii (1)

  • SIGUR
    Acum sa fim seriosi cine ii da rusului un contract pe mai multe sezoane. Trebuie sa fii masochist la cate tampenii face....
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru