Cursa de la Barcelona ar putea fi afectata de ploaie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Marele Premiu al Spaniei ar putea fi afectat de o rafala de ploaie, potrivit primelor informatii furnizate de meteorologi.

In mod traditional, Marele Premiu al Spaniei s-a desfasurat in conditii meteorologice favorabile, fara aparitia ploii. Lucrurile s-ar putea schimba insa la editia din acest an, intrucat sansele de ploaie pentru cursa de duminica sunt de 55%, in crestere cu 10% fata de prognoza meteo anterioara.

Previziunile meteorologilor sunt insa contradictorii in privinta antrenamentelor libere de vineri. Astfel, daca Meteo France sustine ca nu exista sanse de ploaie in primele doua sesiuni de evaluare, oficiul de meteorologie din Spania afirma ca exista 70% sanse de ploaie pe parcursul primei zile de evenimente oficiale.

Pana in prezent, trei dintre primele patru curse ale sezonului au fost afectate mai mult sau mai putin de ploaie. In cazul in care precipitatiile isi vor face aparitia si in Spania, va fi pentru prima oara dupa 1993 cand a plouat in patru dintre primele cinci Mari Premii ale sezonului.

Via | Meteo France | F1Fanatic

Comentarii (2)

  • 2010 Spayn..
    So..Rain ;)
    3 2
  • rayn380
    strange
    CIudat rau cu ploaia asta. Dupa cursa plictisitoare de la Bahrain, Bernie a zis ca ar fi bine sa ploua la fiecare cursa, astfel incat lumea sa nu-si piarda interesul legat de F1 si sa fie spectacol, datorita acestia din urma. Nus ce a facut, ce n-a facut Bernie, dar are pile tari la D-zeu, i se indeplinesc cam toate dorintele. Ma intreb, oare in sezonul acesta vom mai apuca ceva curse pe uscat.......:)
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru