D'Ambrosio riscă să fie concediat de Virgin Racing

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.05.2011
Jerome D'Ambrosio riscă să-şi piardă locul la Virgin Racing din cauza faptului că sponsorii săi nu şi-au îndeplinit angajamentele financiare faţă de echipa britanică.

Virgin Racing analizează posibilitatea de a-l concedia pe debutantul Jerome D'Ambrosio, însă decizia nu are nicio legătură cu rezultatele obţinute de pilotul belgian.

În schimb, echipa britanică este nemulţumită de faptul că sponsorii pilotului belgian nu şi-au respectat contractele de publicitate, potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia locală Le Soir.

Situaţia va duce în mod aproape sigur la concedierea tânărului pilot, însă Eric Boullier, managerul lui D'Ambrosio şi şeful echipei Renault, se va deplasa în Belgia în încercarea de a-i convinge pe sponsori să-şi respectele contractele pentru a salva postul pilotului sau în Formula 1.

"Vin în Belgia în calitate de şef al Gravity pentru că situaţia nu mai poate continua aşa. Partenerii care îl sprijină pe D'Ambrosio nu şi-au onorat promisiunile. Au răspuns deja în mod repetat cu mai multe explicaţii şi scuze, dar ajunge! De asemenea, şi cei de la Virgin încep să devină deranjaţi de situaţie.

Mi-au spus clar că se gândesc să-l înlocuiască pe belgian dacă situaţia nu se schimbă rapid", a declarat francezul pentru sursa citată.

Gravity este un program pentru dezvoltarea tinerilor piloţi din care face parte şi D'Ambrosio şi care este condus de Boullier.

Via | Le Soir

Comentarii (1)

  • Cosmar
    Io ma visat. L-am visat pe D'ambrosio ca ie dat afara... Io cand visez asa se intampla...
    0 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru