De la Rosa, in curtea celor de la Campos?

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.07.2009
Publicatia spaniola AS sustine ca Pedro de la Rosa a semnat un contract pe doi ani cu Campos, una dintre cele trei noi echipe care vor concura in F1 incepand din sezonul 2010.

In prezent pilot de teste la McLaren Mercedes, Pedro de la Rosa a fost vazut drept principal favorit pentru unul dintre posturile de pilot titular in cadrul noii echipe Campos imediat dupa ce spaniolii au primit acceptul FIA de a concura in sezonul 2010 al Formulei 1.

Citand surse apropiate situatiei, publicatia AS sustine ca cele doua parti au ajuns deja la o intelegere si ca de la Rosa a semnat deja un contract valabil pentru doua sezoane, urmand astfel sa revina in Formula 1 pentru prima oara dupa 3 ani. Sursa citata mentioneaza ca intelegerea va fi oficializata la Marele Premiu al Europei de luna viitoare, ce va avea loc pe circuitul de la Valencia.

In privinta viitorului coechipier al lui de la Rosa, speculatiile se indreapta spre Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, dar si spre mexicanul Sergio Perez, acesta din urma fiind avantajat atat de faptul ca a pilotat pentru Campos in GP2 Asia, cat si faptul ca este sprijinit de compania de telecomunicatii Telmex.

Via | AS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru