De la Rosa, sprijinit de Federatia Spaniola sa gaseasca sponsori

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Federatia Spaniola de Motorsport va incerca sa gaseasca sponsori pentru Pedro de la Rosa, in mijlocul zvonurilor ca acesta si-ar putea pierde locul la BMW-Sauber.

Presa internationala a speculat intens in ultima saptamana ca Pedro de la Rosa risca sa fie concediat de BMW-Sauber in favoarea unui pilot tanar care poate aduce sponsori la echipa.

De altfel, BMW-Sauber este una dintre putinele echipe care nu au reusit sa-si asigure niciun sponsor pentru acest sezon, iar acest lucru va avea efecte negative asupra programului de de dezvoltare a monopostului C29.

In sprijinul pilotului spaniol a sarit insa Federatia de Motorsport din tara sa natala, care a anuntat ca va incerca sa gaseasca un sponsor pentru de la Rosa. Oficialii madrileni au negat insa orice legatura intre cautarea sponsorilor si contractul lui de la Rosa cu BMW-Sauber.

“Astazi nu exista nicio indicatie ca de la Rosa nu va incheia sezonul la BMW-Sauber. Prin contract, de la Rosa nu trebuie sa contribuie cu bani, insa vrem sa-i gasim cativa sponsori”, a declarat Carlos Garcia, presedintele Federatiei Spaniole de Motorsport.

Printre pilotii despre care s-a vehiculat ca l-ar putea inlocui pe spaniol se numara Pastor Maldonado si Luca Filippi.

Via | GMM | Foto: BMW-Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru