Heidfeld ar putea reveni la BMW-Sauber pentru ultimele cinci curse

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.09.2010
Nick Heidfeld l-ar putea înlocui pe Pedro de la Rosa la BMW-Sauber în ultimele cinci curse ale sezonului 2010.

BMW-Sauber este pregătită să efectueze o modificare importantă în linia de piloţi pentru acest final de sezon. Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia britanică Autosport, Nick Heidfeld va reveni la echipa condusă de Peter Sauber începând de la Marele Premiu al statului Singapore din luna septembrie, urmând să concureze pentru BMW-Sauber în ultimele cinci curse ale anului.

Germanul ar urma să-l înlocuiască cel mai probabil pe spaniolul Pedro de la Rosa, întrucât Kamui Kobayashi şi-a prelungit recent contractul cu BMW-Sauber până la sfârşitul sezonului 2011.

Speculaţiile sunt întărite inclusiv de faptul că Peter Sauber a refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect în paddock-ul de la Monza. "Nu vreau să fac niciun comentariu despre piloţii noştri", a declarat elveţianul pentru sursa citată.

Heidfeld a părăsit BMW-Sauber la sfârşitul sezonului trecut şi în 2010 a fost pilotul de rezervă al echipei Mercedes GP, înainte de a semna recent un parteneriat cu Pirelli pentru evaluarea pneurilor producătorului italian.

Germanul şi-a petrecut şapte ani din cariera la echipa condusă de Peter Sauber, intre 2001-2003 (Sauber F1 Team) şi 2006-2009 (BMW-Sauber).

De cealaltă parte, de la Rosa a revenit în Formula 1 după ce în ultimii trei ani a fost pilotul de rezervă al echipei McLaren, însă a fost surclasat constant de Kobayashi, raportul punctelor câştigate fiind de 21 la 6 în favoarea japonezului.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • Ma bucur. Heidfeld e un pilot rapid si serios.
    7 0
  • Sper sa revina la echipa lui potrivita BMW-Suver .
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru