Detalii inedite despre lansarea Ferrari F60

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Publicatia Gazzetta dello Sport a dezvaluit cateva detalii inedite legate de lansarea monopostului Ferrari pentru sezonul 2009.

Relatata pe larg atat de publicatiile de limba engleza cat si de Automarket.ro, lansarea noului F60 la Mugello a adus si cateva evenimente inedite care nu au fost mentionate initial.

Publicatia Gazzetta dello Sport a prezentat in editia de marti cateva amanunte interesante legate de modul in care s-au desfasurat evenimentele.

Astfel, italienii sustin ca Michael Schumaher a luat pranzul pe circuitul de la Mugello cu Felipe Massa, Nicolas Todt, managerul pilotului brazilian, si cu pilotii de teste Luca Badoer si Marc Gene. Intre timp, Kimi Raikkonen dormea intr-o masina Lancia in parcare!

Un alt amanunt interesant a fost dezvaluit de Gilles Simon, directorul departamentului de motoare al Scuderiei, care a afirmat ca schimbarea limitei de rotatii a motorului de la 19.000 la 18.000 rpm a dus la o pierdere de 25 de cai putere.

Comentarii (3)

  • >>
    ...daca vine din partea unui ziar italian, se poate numi "speculatie"...italienii astia nu stiu de gluma?!?
    0 0
  • chiar credeti
    multa cenusa in ochi se arunca inainte si dupa lansarea masinilor, ca sunt probleme sa se strica una ca sunt deficinte, samd, minciuni
    0 0
  • De la Kimi ma astept
    Si nu spun ca asta ar fi ceva rau pentru ca il apreciez pentru lipsa falsitatii.
    Cand nu-i place ceva o spune direct si fara ocolisuri, iar pe Michael Schumacher nu-l place.
    Cativa ani in urma la un interviu dupa cursa a fost intrebat de ce nu s-a vazut cu Schumacher la un moment dat si Kimi raspunde fara nici o retinere: " eram sa ma c__a__c".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru