Di Resta admite că este în pericol să părăsească Formula 1

de Daniel Popescu
Luni, 25.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta a admis că nu ştie unde va concura în sezonul următor, în timp ce Martin Whitmarsh, şeful McLaren, antoicipează că scoţianul nu va avea loc pe grila de start în 2014.

Paul di Resta are toate şansele să devină una dintre principalele victime pe piaţa transferurilor, întrucât şansele sale de a rămâne în Formula 1 au scăzut dramatic.

Scoţianul a debutat la Force India în sezonul 2011, însă are dificultăţi să-şi găsească un loc, iar presa internaţională speculează că echipa indiană va miza anul viitor pe serviciile lui Nico Hulkenberg şi Sergio Perez. Întrebat ce va face anul viitor, di Resta a admis că nu ştie încă unde va concura.

"Nu am nicio idee. Am nevoie de ajutorul tuturor pentru a obţine ceva. Am făcut tot ceea ce mi s-a cerut în monopost şi cine ştie? Voi fi într-o competiţie competitivă, dar principalul scop este să fac parte în continuare din Formula 1", a declarat el.

Urmareste Automarket
Situaţia lui di Resta a devenit dificilă după ce Sergio Perez şi-a pierdut locul la McLaren în favoarea lui Kevin Magnussen.
Britanicii au făcut presiuni pentru a-i găsi o altă echipă mexicanului, iar speculaţiile despre o înţelegere cu Force India aproape că au fost confirmate de Martin Whitmarsh, şeful McLaren.

"Am făcut tot ce am putut şi merită să fie în Formula 1. Este un sport complicat în această perioadă şi există piloţi cu mai puţin talent decât di Resta care vor fi în sport, fie vor debuta, fie vor rămâne, iar asta este trist. Încă nu s-a făcut un anunţ, dar cred că este corect să speculăm că este foarte posibil să se întâmple", a precizat el, referindu-se la faptul că di Resta nu va mai avea loc pe grila de start.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • JugaruGabi
    DiResta mi se pare mai consecvent decat Perez.
    Si pe langa asta, ar fi pacat sa vina Perez la Force India, in locul lui Sutil.
    6 0
  • Si iata cum pilotul care il batea in Formula 3 pe Vettel din postura de coechipier, campionul DTM (putini piloti de F1 au reusit in DTM), cel ce avea sa fie debutantul anului in F1 acum 3 ani, cel pe care Vijay Malia il considera un juvaer si spera sa il vanda pe milioane unei echipe traditionale (asemenea fotbalistilor), cel ce se credea ca va fi inlocuitorul lui Schumacher la Mercedes (inainte de transferul lui Hamilton), cel ce era in carti pt McLaren si Ferrari, cel ce l-a dominat in prima jumatate a anului trecut pe Hulkenberg... se pare ca va avea aceeasi soarta pe care a avut-o Hulkenberg in trecut si pe care risca sa o repete si anul acesta...
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru