Di Resta nu va concura pentru Force India în antrenamente

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.11.2010
Force India a confirmat că Paul di Resta nu va participa în prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Braziliei.

Force India a renunţat din nou la serviciile lui Paul di Resta pentru prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marilor Premii.

Întrucât lupta cu Williams pentru locul 6 în clasamentul constructorilor este din ce în ce mai echilibrată, echipa a decis că Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi au nevoie să parcurgă cât mai multe tururi în antrenamente, mai ales că va introduce o serie de update-uri pe monopost.

"Avem câteva dezvoltări de testat şi, având în vedere poziţiile din clasament, am decis să le oferim piloţilor timp pe circuit", a declarat un purtător de cuvânt al echipei Force India.

Până în prezent, scoţianul în vârstă de 23 de ani a luat startul în 8 sesiuni de antrenamente libere, ultima oară în Marele Premiu al Italiei.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru