Di Resta nu va pilota în antrenamentele de la Montreal

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Force India a confirmat că Paul di Resta nu va testa pentru Force India în prima sesiune de antrenamente libere din Canada.

Paul di Resta, pilotul de teste şi de rezervă al echipei Force India, a participat frecvent în acest debut de sezon în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marilor Premii, scopul scoţianului fiind de a căpăta experienţă la volanul unui monopost de Formula 1.

Cu toate acestea, di Resta nu va lua startul în sesiunile de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Canadei, pentru a le oferi posibilitatea piloţilor titulari, Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi, să se acomodeze cu circuitul de la Montreal, care a absentat din calendar în 2009.

"Di Resta va reveni în monopost la Valencia (n.r - Marele Premiu al Europei) şi la Silverstone. În Canada vrem să le oferim celor doi piloţi titulari cât mai mult timp pe circuit posibil, pentru că circuitul Gilles Villeneuve este un circuit unic", a declarat Andy Stevenson, managerul echipei patronate de indianul Vijay Mallya.

Până în prezent, scoţianul a participat în antrenamentele din Australia, Malaezia, China şi Spania.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru