Domenicali a demisionat de la conducerea FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.01.2011
Stefano Domenicali a dezvăluit că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al FOTA, înlocuitorul sau urmând să fie anunţat în perioada următoare.

Formula One Teams' Association (FOTA), organizaţia care reuneşte echipele din Formula 1, se pregăteşte de câteva schimbări majore în structura de conducere, după ce Stefano Domenicali a anunţat miercuri că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte.

Mandatul şefului Scuderiei Ferrari a avut o valabilitate de un an, aferentă sezonului 2010 al Formulei 1, iar înlocuitorul italianului urmează să fie anunţat în perioada următoare.

În schimb, Domenicali a confirmat că Martin Whitmarsh va rămâne în continuare preşedintele organizaţiei, ca urmare a faptului că niciun alt şef de echipa nu este interesat să-i preia atribuţiile. De altfel, echipele şi-au manifestat anterior sprijinul pentru oficialul britanic, considerând că acesta a avut o contribuţie majoră la imbunatairea noului regulament.

FOTA reuneşte în prezent interesele a 11 echipe, după ce Hispania Racing a părăsit organizaţia la jumătatea lunii decembrie.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru