Domenicali insistă că Ferrari va lupta în 2012, dar evită să impună obiective

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.03.2012
Stefano Domenicali susţine că Ferrari "se va implica în luptă" în sezonul 2012 al Formulei 1, însă evită să precizeze care este şi obiectivul acestei confruntări.

Ferrari admite prin vocea şefului Stefano Domenicali că nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivele în cele trei sesiuni de teste din această iarnă, însă italianul anunţă că Ferrari se va implica în lupta pentru sezonul 2012.

Totuşi, acesta evita să vorbească despre obiective concrete şi sugerează că titlul mondial se va decide abia la sfârşitul lunii noiembrie, motiv pentru care nu există niciun motiv de panică în cazul unor rezultate mai puţin satisfăcătoare.

"Va fi un sezon foarte lung şi, cel puţin aşa cum îl văd eu, unul foarte imprevizibil. Sunt multe echipe care par să fie în luptă, în special în prima parte a sezonului. Ajungem în Australia ştiind că nu ne-am atins obiectivele în termeni de performanţă dintr-o varietate de motive. Totuşi, trebuie să aşteptăm câteva zile înainte să ştim unde ne aflăm în raport cu ceilalţi. Sunt convins că vom fi în luptă şi vom rămâne acolo până la final."

"Am spus acelaşi lucru la finalul sezonului trecut: dacă ne descurcăm bine în prima cursă, nu trebuie să ne entuziasmăm, dar nu trebuie să ne demoralizăm dacă nu suntem competitivi la cel mai înalt nivel.

Tot ce trebuie să facem este să ne concentrăm pe dezvoltam monopostul. Campionatul nu se termină până la finalul lui noiembrie şi nu trebuie să uităm asta", a precizat el pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • Domenicali
    Asta-i prost sau se preface? DEMISIA.......
    6 2
  • salutare
    Vad ca te-ai lasat pe tanjala Daniel,si nu ne-ai'provocat',in a face predictii pentru noul sezon,asa cum ai facut anul trecut.De aceea ti-o iau inainte si zic eu:
    Echipe
    titlul se va da intre Mclaren,Redbull si Mercedes AMG,dar va fi o lupta foarte stransa.Personal as vrea sa castige Mclaren,dar in momentul de fata este nesabuinta a face predictii fixe!
    Echipa revelatie va fi Sauber,iar intre Sahara Force India si Lotus,se va da batalia pentrua accede in top 5.
    Ferrari,vor avea un inceput greoi,dar isi vor reveni treptat,incepand cu sezonul european,dar nu se vor bate pentru nici un titlu!
    Williams si Caterham,se vor lupta sa castige ultimul punct,in unele curse cu ghinion pentru celelalte echipe.

    La piloti
    Titlul se va da intre Sebastian Vettel,Jenson Button si Lewis Hamilton,iar castigator il prevad pe Sebastian Vettel,asta daca nu impune pe la jumatatea anului Mclaren o clauza intre piloti,pentru ca unul din ei sa fie favorizat.In cazul in care nu o va face,eu zic ca Lewis Hamilton ,are prima sansa.
    Pilottul revelatie,il vad peJean Eric Vergne,asta daca nu il consideram pe Nico Hulkemberg,un pilot novice.

    Mijlocul plutonului va fi foarte interesant,iar acolo se vor da batalii,asutite,pentru fiecare punct!!!

    Salutare si mii de tururi:))
    5 10
  • Tare mi-e frica ca Ferrari minte si-si ascunde forma adevarata. Sa nu avem surprize. Ca fan Mclaren de ei mi-e frica cel mai tare nu de RBR care e ca un foc de paie, echipa fara traditie si perspective pe termen lung.
    3 5
  • Sunt fan Ferrari desi am doua motive, cel putin, sa-i urasc, chiar trei, daca ma gandesc mai bine.
    Pentru mine e destul de clar ca e marketing toata vrajeala asta cu ba au masina buna, ba nu au.
    Si totus, nu stiu de ce am un feeling ca anul asta Schumi va incepe din nou sa castige curse sau cel putin sa apara pe podium.
    Si inca ceva, sa nu uitam de Lotus, cu un Raikonnen care mai mult ca sigur e infometat dupa niscaiva victorii.
    3 3
  • Lupta fara niciun obiectiv (impus) - noul slogan la Ferrari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru