Doru Sechelariu va concura in GP3 in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Pilotul roman Doru Sechelariu va concura in editia inaugurala a competitiei GP3 pentru echipa Tech 1 Racing.

Dupa mai bine de doi ani si jumatate petrecuti in competitia Formula BMW, romanul Doru Sechelariu este pregatit sa faca un pas inainte in cariera in sporturile cu motor, dupa ce a semnat un contract cu echipa Tech 1 Racing pentru a concura in sezonul 2010 al competitiei GP3.

Noua sa echipa are obiective indraznete pentru acest an, Sechelariu fiind privit drept unul dintre pilotii care va lupta pentru pozitiile fruntase ale clasamentului.

"Sechelariu este foarte tanar si obiectivul sau va fi sa lupte pentru primele pozitii la acest nivel. Si-a demonstrat viteza si capacitatea de a lucra si suntem incantati sa il primim in echipa Tech 1 Racing. Adevaratul obiectiv al acestei competitii este sa antreneze tinerii piloti si asta vom incerca sa facem cu Doru", a declarat Simon Abadie, proprietarul echipei Tech 1 Racing.

Nascut in noiembrie 1992, Sechelariu a concurat in 2007 in Formula Renault 1.6 Belgia, unde a obtinut o victorie si doua podiumuri. Ulterior, romanul in varsta de numai 17 ani a concurat in Formula BMW Europa, terminad pe locul 15 in clasamentul general in 2008 si pe locul 14 in 2009.

GP3 este o competitie fondata in acest an cu scopul de a reprezenta o rampa de lansare spre GP2, competitia care in ultimii ani a oferit cele mai multe tinere talente in Formula 1. Printre pilotii care au concurat in GP2 si au ajuns ulterior in Formula 1 se numara Lewis Hamilton, Nico Rosberg sau Timo Glock.

Primul sezon de GP3 va incepe in luna mai, iar pilotii vor avea ocazia sa testeze monoposturile in luna martie in cadrul unei sesiuni de evaluare pe circuitul de la Paul Ricard.

Via | GP2

Taguri: GP3, Sechelariu

Comentarii (5)

  • excelent
    sa il vedem cum merge. Cine o televiza GP3?
    1 0
  • seche
    "mare pilot" ciumpalacu' asta...
    1 1
  • bv baboon
    esti "bazat " frate, te si pricepi cand spui asa ceva. dupa ce ca avem prea putini piloti hai sa dam si in aia care se zbat sa faca ceva. ai dracu oameni de cacat. ne meritam soarta.
    1 1
  • bani sa ai... ca altfel poti fi un pilot oricat de bun, ca nu te prea ajuta.
    .
    1 1
  • seche
    zice bine Castravetele...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru