Ecclestone: "Bahrain va rămâne permanent în calendar"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.04.2012
Bernie Ecclestone susţine că Bahrain va rămâne permanent în calendarul Formulei 1 în ciuda numeroaselor proteste şi incidente de pe parcursul evenimentului de săptămâna trecută.

Marele Premiu al statului Bahrain s-a desfăşurat integral conform programului, însă a fost marcat de numeroase proteste anti-guvernamentale în această ţară, iar mai multe echipe au fost perturbate de incidente.

Force India a refuzat să participe la a doua sesiune de antrenamente de vineri după ce mai mulţi mecanici au nimerit în mijlocul protestelor în drumul spre hotel, iar mecanicii Sauber au trecut o zi mai târziu printr-un incident asemănător.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, insistă că Bahrain are viitorul asigurat în Marele Circ. "Absolut. Pentru totdeauna. Nicio problemă", a precizat britanicul pentru Reuters.

În plus, Ecclestone consideră că Formula 1 şi Bahrain vor avea numai de câştigat de pe urma faptului că presa internaţională a relatat pe larg faptul că echipele concurează în statul din Orientul Mijlociu într-un astfel de climat.

"Cred că este bine, pentru că oamenii vorbesc despre lucruri.

Ştiţi cum se spune, nu există noţiunea de publicitate negativă.Sporturile cu motor cresc şi sunt şi alte locuri interesate. Cred că sporturile cu motor vor creşte aici", a adăugat el.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru