Ecclestone: "Nicio echipă nu este în pericol să părăsească Formula 1"

de Daniel Popescu
Marti, 12.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone susţine că a ajuns la o înţelegere cu privire la Acordul Concorde prin care toate echipele vor rămâne în competiţie, în ciuda speculaţiilor potrivit cărora Marussia ar putea părăsi F1.

Toate echipele au primit mai mulţi bani decât Dumnezeu.

Bernie Ecclestone
Detinator drepturi comerciale F1
Bernie Ecclestone s-a întâlnit săptămâna trecută cu reprezentanţii a şapte echipe pentru a discuta despre noul Acord Concorde, după ce anterior se întâlnise cu şefii echipelor de top Ferrari, Red Bull, McLaren şi Mercedes.

Britanicul în vârstă de 82 de ani susţine că a ajuns la o înţelegere cu toate echipele pentru noul Acord Concorde, în ciuda faptului că actul care guvernează practic Formula 1 nu a fost încă semnat.

În plus, el afirmă că inclusiv Marussia va rămâne în Formula 1, în ciuda unor speculaţii anterioare potrivit cărora ar putea urma calea HRT, care s-a închis la finalul anului trecut.

"Joi le-am prezentat echipelor ultimele detalii despre noul Acord Concorde. Toate echipele sunt în siguranţă. Avem o înţelegere cu toate, inclusiv cu Marussia. Continuăm cu Marussia. Credeam că vor pleca, dar nu pleacă.

Toate echipele au primit mai mulţi bani decât Dumnezeu", a declarat el pentru publicaţia Autoweek.

Marussia era singura echipă care nu primise nicio ofertă din partea lui Ecclestone pentru semnarea unui nou Acord Concorde, însă directorul sportiv Graeme Lowdon a confirmat negocierile cu deţinătorul drepturilor comerciale. "Suntem în discuţii cu deţinătorul drepturilor comerciale şi cu siguranţă ne aşteptăm să ajungem la o înţelegere. Nu suntem adversari", a precizat el.

Via Autoweek

Comentarii (2)

  • lorand
    omul asta nu are de gand sa se lase oadata.
    4 0
  • da cum sa te lasi cand vin milioanele si tu nu trebe sa faci nimik..decat sa mergi la final de saptamana la un mare premiu de formula 1

    cel mai greu cred ca e sa te deplasezi in toate tarile si sa stai la hotel, sa vizitezi locurile si sa mergi la petreceri.

    saracu om, are 80 de ani ...prin ce trebe sa treaca

    vai vai
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru