Echipele vor testa pneuri medium experimentale în antrenamentele din Brazilia

de Daniel Popescu
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a anunţat că va furniza pneuri medium experimentale pentru sezonul 2014 în cadrul antrenamentelor de vineri din Marele Premiu al Braziliei.

Esential 2 seturi de pneuri medium experimentale va putea evalua fiecare pilot in antrenamentele de vineri de la Interlagos
Pirelli a anunţat luni detalii concrete cu privire la planurile pentru evaluarea pneurilor de anul viitor în cadrul Marelui Premiu al Braziliei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Astfel, producătorul italian va oferi în cadrul celor două sesiuni de antrenamente libere de vineri câte două seturi de pneuri experimentale de compoziţie medium.

"Marele Premiu al Braziliei reprezintă o oportunitate pentru echipe să încerce ultimele specificaţii pentru prototipurile de pneuri din 2014 în timpul antrenamentelor de vineri pentru pregătirea sezonului următor, care include numeroase schimbări de regulament. Noile caracteristici ale motoarelor pentru monoposturile din 2014 vor avea un efect important asupra pneurilor."

"Fiecare monopost va avea două seturi din pneurile de anul viitor care vor putea fi încercate în prima şi a doua sesiune de antrenamente.

Aceste pneuri vor fi de compoziţie medium şi vor avea construcţia şi profilul pneurilor de anul viitor", precizează Pirelli într-un comunicat de presă.

Pentru Marele Premiu al Braziliei, Pirelli va furniza echipelor pneuri medium şi hard, cele mai dure compoziţii din gamă.

Via Pirelli

Comentarii (1)

  • Cu toate acestea, sper totusi sa aiba nevoie doar de cele intermediare si full wet duminica :D
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru