Exclusiv: Tony Fernandes: "Nu ni s-a cerut să ne schimbăm numele"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.12.2010
Tony Fernades a declarat în exclusivitate pentru Automarket că nu i s-a solicitat să schimbe numele echipei Team Lotus Renault pentru sezonul 2011.

După ce constructorul britanic Lotus a cumpărat acţiuni la echipa Renault F1 Team şi va utiliza numele Lotus Renault GP în sezonul 2011, au apărut numeroase speculaţii privind posibilitatea ca Team Lotus Renault, care a debutat în Formula 1 în sezonul 2010, să îşi schimbe numele pentru a evita confuziile.

Această ipoteză a fost avansată vineri de Gerard Lopez, unul dintre proprietarii Lotus Renault GP, şi a luat amploare după ce un jurnalist american a dezvăluit pe Twitter că şefii echipelor din Formula 1 i-au transmis lui Tony Fernandes, şeful Team Lotus Renault, că trebuie să schimbe numele echipei.

Automarket l-a întrebat Fernandes prin intermediul reţelei de socializare Twitter dacă acest lucru este adevărat, însă omul de afaceri malaezian a negat această ipoteză, afirmând că echipa va fi cunoscută sub acelaşi nume şi în 2011. "Nimic de acest gen. Suntem Team Lotus, aşa cum ne-am înregistrat (n.r - la FIA)", a declarat Fernandes pentru Automarket.ro.

În prezent, Team Lotus Renault îşi dispută în justiţie dreptul de a utiliza acest nume în Formula 1, pe baza drepturilor de proprietate intelectuală cumpărate de la David Hunt, fratele fostului campion mondial James Hunt.

Un verdict al justiţiei pe acest subiect este aşteptat după începerea sezonului 2011 al Formulei 1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru