Lotus Racing a devenit oficial Team Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.12.2010
Lotus Racing si-a schimbat site-ul oficial si sigla in Team Lotus, confirmand inca o data ca va concura cu acest nume in sezonul 2011.

Lotus Racing a anuntat inca din luna septembrie ca intentioneaza sa-si schimbe numele in Team Lotus incepand de anul viitor, dupa ce a achiztionat drepturile de utilizare pentru acest nume de la David Hunt.

Chiar daca ulterior constructorul Lotus si-a oficializat prezenta in competitie prin achitionarea unui pachet de actiuni la Renault F1 Team, echipa malaeziana a insistant ca nu renunta la planurile de a utiliza numele Team Lotus.

Primul pas a fost facut la inceputul acestei saptamani, cand echipa si-a schimbat site-ul oficial in teamlotus.co.uk, dar si sigla pozitionata la intrarea in fabrica de la Norfolk din Marea Britanie.

"Migratia catre brandul Team Lotus a inceput. Este pacat. Imi placea Lotus Racing si intotdeauna am crezut ca Team Lotus ar trebui sa revina familiei Chapman (n.r - Colin Chapman este fondatorul legendarei echipei Team Lotus)", a declarat Tony Fernandes, seful echipei Team Lotus, pe reteaua de socializare Twitter.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru