Fernandes: "Grupul Lotus nu ne-a făcut nicio ofertă"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.12.2010
Tony Fernandes a negat că a cerut o sumă foarte mare de bani pentru a încheia o înţelegere cu constructorul Lotus.

Dany Bahar, CEO-ul constructorului Lotus, a afirmat recent că a încercat să încheie un parteneriat cu echipa Team Lotus condusă de Tony Fernandes, pentru că cele două părţi să colaboreze în Formula 1.

Acesta a susţinut că orice parteneriat a căzut din cauza faptului că Fernandes a solicitat un preţ de trei ori mai mare decât Renault F1 Team, însă omul de afaceri malaezian a negat vehement această ipoteză, afirmând că nu a primit nicio ofertă de la constructorul Lotus.

"Nu a existat nicio ofertă. Se vehiculează că implicarea celor de la Lotus la Renault valorează 23 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că eu aş fi cerut 69 de milioane de euro, ceea ce este o născocire. Nu am trecut niciodată de o întâlnire la cină. Dany Bahar s-a întâlnit cu Riad Asmat (n.r - CEO-ul Team Lotus) şi asta a fost. Nu s-a schimbat nicio ofertă. Am fost foarte deschişi să împărţim echipa egal, să lucrăm împreună. Am vrut asta pentru binele brandului Lotus. Pot să spun categoric că în niciun caz nu am fost de trei ori mai scump.

Bahar crede că Mike Gascoyne (n.r - directorul tehnic al Team Lotus) este de şcoală veche şi a crezut că va necesita mult timp ca Lotus Racing să concureze în frunte", a declarat Fernandes.

Acesta a anunţat totodată că nu vrea să mai discute în public despre controversele dintre cele două echipe cu numele Lotus pentru a nu deteriora brandul Lotus.

"S-a mers prea departe. În ultimele zile am avut atacuri din partea lui Dany Bahar, Eric Boullier (n.r - şeful Lotus Renault) şi Gerard Lopez (n.r - coproprietarul Lotus Renault). Cred că situaţia ne-a scăpat din mână. Aceasta va fi ultima mea declaraţie pe acest subiect", a mai precizat omul de afaceri malaezian.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • toreador023
    Lotus
    Neica Fernadez mai bine ar renunta la acest nume...
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru