Lotus amână schimbarea numelui până la verdictul din proces

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.04.2011
Team Lotus intenţionează să-şi schimbe numele în Caterham Lotus, însă o decizie finală va fi luată doar după verdictul justiţiei în procesul cu constructorul Lotus.

Team Lotus a confirmat miercuri achiziţionarea constructorului britanic de maşini sport Caterham, ceea ce a condus la ipoteze privind potenţiala schimbare a numelui echipei patronate de Tony Fernades.

Omul de afaceri malaezian a admis că intenţia să este ca numele echipei de Formula 1 să includă atât numele Lotus, cât şi numele Caterham, însă o decizie în acest sens va fi luată numai după încheierea procesului cu constructorul britanic Lotus.

"Sincer să fiu, nu ştiu încă (n.r - dacă ne vom schimba denumirea). Aştept să văd ce se întâmplă cu procesul. Dar scenariul ideal ar fi o "căsătorie" între cele două branduri. Lumea ideală este să le avem pe amândouă. Oamenii au spus că Lotus are deja propria echipă în F1, dar ce-i cu asta? Există Manchester United şi Manchester City (n.r - cluburi engleze de fotbal din localitatea Manchester). Oamenii vor înţelege pentru ce este aici fiecare brand. Pentru mine nu este nicio diferenţă şi sper să le păstrăm pe amândouă", a declarat Fernandes.

Constructorul britanic Lotus este implicat ca sponsor principal la Renault şi a dat în judecată echipa Team Lotus în speranţa de a-i obliga pe malaezieni să renunţe la numele Lotus.

Pe lângă echipa de F1, Fernandes deţine şi o echipă în GP2 Asia, al cărei nume va fi schimbat din AirAsia în Caterham GP2.

Via | F1 Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru