Team Lotus va lansa noul monopost în ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.12.2010
Team Lotus va lansa monopostul pentru sezonul 2011 în luna ianuarie, astfel încât echipa va putea participa la toate sesiunile de teste.

Team Lotus continuă pregătirile pentru sezonul 2011 al Formulei 1, în mijlocul controverselor privind potenţiala existenţă a două echipe cu acest nume pe grila de start.

Echipa se află în plin proces de construcţie al noului monopost, iar munca de dezvoltare a început încă din luna iulie si a anunţat vineri că lansarea acestuia va avea loc în cursul lunii ianuarie, fără precizarea unei date exacte.

"Monopostul nostru pentru 2011 a fost în tunelul de vânt din luna iulie şi ne-am atins obiectivele lunare pe care le-am stabilit. Sunt foarte mulţumit de situaţie şi suntem nerăbdători pentru lansarea monopostului în luna ianuarie", a declarat Riad Asmat, CEO-ul Team Lotus, pentru publicaţia The Star.

Lansarea monopostului în ianuarie va asigura prezenţa echipei la toate cele patru sesiuni de teste din luna februarie. Singura incertitudine este reprezentată de culorile monopostului, întrucât rivalii de la Lotus Renault GP au adoptat culorile negru şi auriu, adică exact cele dorite de Team Lotus.

"S-ar putea să fim nevoiţi să ne uităm la culori înainte de începerea sezonului.

Dar este vorba doar despre culori, nimic mai mult. Majoritatea publicului doreşte să continuăm cu verde şi galben. Dar cel mai important aspect al monopostului este cât de rapid poate merge, nu cât de frumos va arăta în negru sau verde", a mai precizat el.

Via | The Star

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru