Team Lotus Renault ar putea rămâne la culorile verde şi galben

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.12.2010
Mike Gascoyne a dezvăluit că Team Lotus Renault ar putea utiliza şi în 2011 culorile verde şi galben, în urma unui sondaj efectuat pe Twitter.

Team Lotus Renault, echipa deţinută de statul malaezian şi condusă de omul de afaceri Tony Fernandes, a anunţat înainte de finalul sezonului că intenţionează să utilizeze culorile negru şi auriu pentru monopost în sezonul 2011.

Totuşi, planurile au fost date peste cap miercuri, după ce constructorul britanic Lotus a devenit acţionar la Renault F1 Team. Pe lângă faptul că va fi redenumită în Lotus Renault GP, echipa a prezentat şi o primă fotografie cu noile culori ale monopostului, care sunt de asemenea negru şi auriu.

În aceste condiţii, Mike Gascoyne, directorul tehnic al Team Lotus Renault, a efectuat un sondaj de opinie pe Twitter în care i-a întrebat pe fani dacă doresc să concureze în continuare cu culorile verde şi galben. În mod surprinzător, cei mai mulţi dintre fani consideră că echipa nu ar trebui să-şi schimbe culorile pentru anul viitor. "Verde şi galben 77%, negru şi auriu 15%, roşu şi auriu 4%, alte culori 4%. Pare destul de clar", a scris Gascoyne pe contul său de Twitter.

O decizie finală în această privinţă va fi luată ulterior, însă în mod aproape sigur grila de start a sezonului 2011 va fi ocupată de două echipe Lotus Renault, iar culorile ar putea fi singura modalitate de a diferenţia monoposturile pe pistă.

Via | Mike Gascoyne

Comentarii (3)

  • Nedumerire
    Care fani?
    0 2
  • Schumy fan 4 ever
    @meseriasu001 Fanii Team Lotus Renault de pe Twitter.
    Ce nu ai inteles?
    1 1
  • dr-stupid
    iar culorile ar putea fi singura modalitate de a diferenţia monoposturile pe pistă...
    ... si performanta, sa speram :)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru