OFICIAL: Team Lotus i-a reziliat contractul lui Fauzy

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.12.2010
Fairus Fauzy a fost îndepărtat de la Team Lotus deşi avea un contract de pilot de rezervă valabil până în 2014.

Fairuz Fauzy a fost pilotul de teste şi de rezervă al Team Lotus în sezonul recent încheiat, participând la câteva sesiune de antrenamente în zilele de vineri, precum şi la testele de la Abu Dhabi din luna noiembrie.

Cu toate acestea, Team Lotus a decis să renunţe la colaborarea cu pilotul malaezian, deşi contractul iniţial dintre cele două părţi a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani.

"Săptămâna trecută Lotus Racing l-a eliberat prematur pe Fauzy din ceea ce trebuia să fie un contract pe 5 ani, o mutare pe care unii o vor vedea în detrimentul echipei în urma experienţei şi expunerii pe care a câştigat-o Fauzy în ultimele 12 luni cu Lotus Racing", au anunţat managerii lui Fauzy prin intermediul unui comunicat de presă.

Rămas fără posibilitatea de a-şi continua cariera în Formula 1, malaezianul speră să concureze ca pilot titular într-o altă competiţie. "În urma acestor evenimente, Fauzy a decis să contempleze alte opţiuni şi oferte pe care le-a primit în ultima perioadă de la alte echipe din Formula 1, care îi oferă oportunitatea şi flexibilitatea să concureze în alte competiţii în acelaşi timp", au adăugat managerii.

Via | Fairuz Fauzy

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru