Constructorul Lotus: "Mai bine cu patru monoposturi Lotus în F1 decât cu două"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.12.2010
Dany Bahar, CEO-ul constructorului Lotus, nu este deranjat de perspectiva ca grila de start a sezonului 2011 să fie ocupată de patru monoposturi Lotus.

Formula 1 ar putea alinia la startul sezonului următor nu mai puţin de 4 monoposturi Lotus Renault, după ce constructorul britanic Lotus a cumpărat acţiuni la Renault F1 Team.

Deşi se anticipează că acest lucru va conduce la un conflict deschis între constructorul Lotus şi echipa cu acelaşi nume condusă de omul de afaceri malaezian Tony Fernandes, Dany Bahar (foto), CEO-ul constructorului Lotus, susţine că brandul va avea numai de câştigat dacă vor exista 4 monoposturi cu acest nume.

"Pentru mine nu este nicio problemă, patru monoposturi sunt mai bune decât două. Controversele au fost împinse în faţă de presă, dar aceste lucruri au fost discutate deja cu acţionarii din Malaezia (n.r - constructorul Lotus este deţinut de constructorul malaezian Proton) şi nu ne afectează pe noi. Pentru brandul Lotus, patru monoposturi sunt mai bune decât două, aşa că nu am nimic împotriva", a declarat Bahar pentru postul britanic de radio BBC Norfolk, admiţând totodată că Team Lotus Renault, echipa lui Fernandes, va face practic reclama pe gratis constructorului Lotus.

În ciuda acestor declaraţii, constructorul Lotus a acţionat în instanţă echipa Team Lotus Renault pentru intenţia de a utiliza numele Lotus în Formula 1 în 2011, procesul urmând să aibă loc la începutul anului viitor.

Via | BBC

Comentarii (1)

  • Lotus
    Exact , ei si cu RedBull , numai sa vedem daca vor putea sa ia si un titlu cu una din echipe ca si RedBull
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru