Lotus promite o lansare "neconvenţională" pentru monopost

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.01.2011
Team Lotus susţine că va organiza o lansare "neconvenţională" pentru monopostul cu care va concura în sezonul 2011.

Cele mai multe echipe îşi vor prezenta oficial noile monoposturi în ultima săptămână a lunii ianuarie, în avanpremiera primei sesiuni de teste din această iarnă.

Totuşi, oficialii echipei Team Lotus au anunţat prin intermediul reţelei de socializare Twitter că pregătesc o lansare "neconvenţională" pentru monopostul cu care vor concura în sezonul următor. "Sunt foarte mulţumit, noul monopost arată grozav. Nu vom face o lansare convenţională. Urmăriţi site-ul nostru pentru a afla data lansării", a scris Tony Fernandes, şeful Team Lotus, pe Twitter.

Omul de afaceri malaezian nu a oferit detalii suplimentare despre lansarea monopostului, însă nu este exclus ca Lotus să organizeze un eveniment la care să poată participa şi fanii echipei. Încă de la lansarea echipei, Lotus a organizat numeroase evenimente special pentru fani, oferindu-le acestora inclusiv posibilitatea de a stabili paleta de culori a monopostului.

Via | Tony Fernandes

Comentarii (1)

  • decat o lansare "neconventionala"
    .... mai bine s-ar concentra pe un debut de sezon "neconventional"...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru