F1: Ferrari confirmă data lansării monopostului din 2023

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scuderia Ferrari a confirmat oficial data lansării viitorului său monopost de Formula 1 pentru sezonul 2023. Noua mașină va fi dezvăluită în 14 februarie.

Anul viitor, Valentine’s Day devine Scuderia Ferrari Day după ce echipa italiană a confirmat că va prezenta monopostul pentru sezonul următor în 14 februarie. Noua mașină de Formula 1 a celor de la Ferrari poartă numele de cod 675, însă acesta nu este numele final.

Pentru sezonul următor, Ferrari păstrează linia de piloți alcătuită din monegascul Charles Leclerc și spaniolul Carlos Sainz Jr. În schimb, Scuderia va avea un nou șef de echipă, în persoana lui Fred Vasseur. Francezul, fostul lider al echipei Alfa Romeo, va prelua atribuțiile lui Mattia Binotto, după ce italianul și-a dat demisia.

Ferrari speră în continuare că va reuși să câștige titlul în 2023. În sezonul trecut, echipa a avut un start excelent și era cotată ca fiind principala favorită la titlu, în special cu Charles Leclerc. Însă, greșelile operaționale ale echipei, alături de problemele de fiabilitate, erorile de pilotaj și revenirea spectaculoasă a rivalilor de la Red Bull i-a forțat pe italieni să se mulțumească cu locul 2 în clasamentul constructorilor.

via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru