F1: Red Bull prezintă o grafică specială nouă pentru etapa de la Miami

de Tiberiu Safta
Joi, 04.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa austriacă Red Bull a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul RB19. Noua grafică a fost creată cu ocazia Marelui Premiu de la Miami, cursă care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.

Formula 1 se pregătește pentru a 5-a etapă a sezonului 2023, care va avea loc la Miami. Cu ocazia acestui eveniment, Red Bull tocmai a dezvăluit o grafică specială nouă pentru monopostul său RB19. Ceea ce face noua grafică să fie cu totul specială este faptul că aceasta a fost creată de către Martina Andriano, o studentă în design grafic și fană a echipei austriece.

Astfel, noua grafică încorporează dungi speciale vopsite în roz, albastru deschis și mov, culori care să imite peisajul tipic al celui mai faimos oraș din statul Florida. Dungile sunt vizibile în părțile laterale ale monopostului RB19, precum și în unele zone ale eleronului.

Înainte de Marele Premiu de la Miami, Red Bull a organizat un concurs destinat fanilor echipei pentru a crea grafica specială pentru cursă. Peste 1000 de fani au propus schițe cu noua grafică pentru monopostul echipei campioane mondiale, iar design-ul câștigător a fost ales de către un juriu format din Christian Horner, șeful echipei austriece, precum și din reprezentanți ai sponsorului titular al echipei, Oracle.

Marele Premiu de la Miami va avea loc în acest sfârșit de săptămână.

Cursa este programată în 7 mai, iar aceasta va începe la ora 22.30, ora României.

via Red Bull, Formula 1

Comentarii (3)

  • Nici un articol despre cursă. Mare lucru n-ar fi de spus însă, poate doar felicitări Alonso. Bile negre... ar fi câteva de dat.
    4 10
  • Oare Automarket o fi aflat că Miami 2023 GP a avut loc deja ?
    23 6
  • bias-ul agramaților prohamilton și confirmarea că Perez poate fi depășit de Verstappen de pe orice poziție de start a cam închis subiectul prin zonă.
    25 42

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru