F2: Marinescu speră să termine pe podium şi la Monza

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Mihai Marinescu este optimist că poate termina pe podium cursele de la Monza din penultima etapă a sezonului de Formula 2.

Mihai Marinescu a obţinut la sfârşitul lunii august cea mai bună performanţă de când concurează în Formula 2, terminând pe ultima treaptă a podiumului în ambele curse pe de circuitul Red Bull Ring din Austria.

El speră să repete performanta şi la începutul lunii octombrie, atunci când va concura pe celebrul circuit de la Monza, care a găzduit în weekendul trecut şi o cursă de Formula 1.

"M-am simţit foarte bine după primul podium şi sunt foarte bucuros că efortul depus de la Brands Hatch a meritat. Am fost întotdeauna în formă şi am ştiut că într-o zi va veni şi un astfel de rezultat. La Monza cred că voi avea din nou un weekend bun, dar trebuie să continui să forţez şi să păstrez ritmul. Poate chiar să obţin un loc doi sau chiar primul loc de această dată!", a declarat braşoveanul pentru site-ul oficial al Formulei 2.

Optimismul său este justificat şi de faptul că Monza este circuitul unde a învăţat să piloteze şi unde a luat pentru prima oară contact cu lumea sporturilor cu motor în 1999.

"Ca pilot am crescut la Monza şi practic sunt ca acasă acolo. Pentru mine totul a început la Monza şi am sentimente speciale pentru acest loc", a mai precizat el.

Via | Formula 2

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru