Fanii germani: “Schumacher a gresit cand a revenit in F1”

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.04.2010
Aproape doua treimi din fanii lui Michael Schumacher considera ca germanul a comis o greseala cand a decis sa revina in Formula 1.

Revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane a fost primita initial cu entuziasm de fanii septuplului campion mondial, iar acest lucru a generat un interes sporit pentru sezonul 2010 al competitiei.

Cu toate acestea, germanul a avut un debut de sezon modest, in care a fost surclasat permanent de coechipierul sau Nico Rosberg.

Astfel, entuziasmul fanilor s-a diminuat si a facut loc frustrarii, fapt evidentiat si de un sondaj opinie efectuat de compania germana de studii si cercetari de piata Promit. Nu mai putin de 63.3% dintre fanii germani cred ca revenirea lui Schumacher in Formula 1 a fost o greseala, in timp ce doar 33.5% dintre fani sustin decizia luata de favoritul lor.

3.2% dintre respondenti s-au declarat indecisi cand au fost pusi sa raspunda la aceasta intrebare.

Via | GMM

Comentarii (7)

  • Andrei
    Schumaher
    Schumi a facut o greseala cand a venit.A schimbat echipa lucru care l-a costat foarte mult.In plus aici e ca la fotbal,cum ar fi sa revina Pele la 41 de ani si sa joace contra lui Messi?Este logic ca va fi surclasat la toate capitole chiar daca el este "tatic" pt Messi nu mai are reflexele de atunci si nici viteza.Conculzia este urmatoare ca nu a gandit inaite de a reveni si a sfidat anumiti factori,dara asta nu inseamnca ca nu mai stie sa conduca.Oricum sChumi este "taticul" lor,doar ca l-au lasat reflexele.....
    8 4
  • ...schumacher isi dorea in special feeling-ul acestei competitii...mi-aduc aminte ca si prost prin 94 regreta faptul ca nicio masina de strada nu-i ofera senzatiile din formula 1...
    nu mai aveti asteptari de la el, lasati-l sa se bucure de pilotaj iar rezultatele vor veni si ele...
    6 0
  • Scumacher
    Andrei trebuie sa ti cont de faptul ca Mercedes Gp are logistica noua fata de ce a fost anul trecut,in alta ordine Schumacher a venit din placere!Cit despre comparatie ta no comment!Ce spui tu este anormal in F1 conteaza foarte mult experienta ceea ce uitam cu toti este consta in faptul ca monoposturile au suferit modificari radicale in 4 ani de absenta ai lui Schumi!Eu sper sa isi revina!Si am vaga impresie ca a fost adus in echipa mai mult ca imagine de marketing!Uitati-va ca deja a aparut in reclamele la mercedes!
    8 0
  • Schumacher
    Fac parte din cei 33.5% care il sustin pe Schumi si nici n-o sa ma razgandesc .Sper sa mai castige curse si-mi place sa cred in asta cu toate ca are o slabiciune ,,varsta" .Se pare ca la Barcelona o sa vedem un Schumi mai rapid odata cu schimbarea sasiului si repartizarea greutatilor diferit fata de primele patru curse.Sa nu uitam ca la Ferrari le-a cam trebuit ceva vreme sa-i prepare o masina pe reflexele lui si dupa parerea mea echipa de mecanici de la Ferrari este cam cea mai buna din F1 .Asadar nu am de ce sa fiu dazamagit nici de Schumi si nici de F1 pt ca spectacol a fost din mai multe puncte de vedere iar cu actualul sistem de punctaj s-a schimbat liderul de 3 ori in ultimele curse.Petru mine unul interesul a cescut de a urmari F1.Cred ca dupa cursa de la Monte Carlo o sa ne dam seama ce mai poate Schumacher.
    4 0
  • Der Grosste Michael
    Ma aflam in Germania la incercarea lui Schumi de reintrare in Marele Circ.Din pacate ,aceasta nu a reusit datorita starii fizice precare dupa accidentul moto.Toti nemtii,si aici ma refer la pasionatii auto ,regretau asta.Si acum sa aud ca 63,3 % regreta revenirea.Ori sondajul este mincinos,ori germanii sunt prea pragmatici.
    2 0
  • schumi maximus!
    Fac parte si eu din cei 33.5% care il sustin pe Schumi si nici eu n-o sa ma razgandesc. N-am nici un motiv.
    1 1
  • SCHUMACHER-nume nemuritor!
    Fiti deacord ca cel mai potrivit nume de F1 este SCHUMACHER, pe oricine nu l-ai auzi (chiar de nu este fan F1 oricum de Schumi stie), vazundu-l mergind pe cineva cu viteza le zice: ,,ia te uita sa gasit un Schumacher"... eu aud f des aceasta fraza.
    Un alt nume nu cred ca va fi mai potrivit, indiferent de cite ori va fi campion. Schumacher este si va fi legenda!!!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru