Fanii vor sa urmareasca Formula 1 pe internet

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.03.2010
Fanii Formulei 1 sunt interesati sa urmeasca cursele in direct pe internet, potrivit unui sondaj realizat de FOTA in colaborare cu publicatia F1 Racing.

Formula One Teams' Association, publicatia britanica F1 Racing si producatorul de electronice LG au organizat in luna februarie un amplu sondaj de opinie cu scopul declarat ca echipele sa inteleaga dorintele si asteptarile fanilor pentru competitie.

Prima centralizare a rezultatelor oferite de cei peste 90.000 de respondenti indica faptul ca peste jumatate dintre fani sunt interesati sa urmeasca cursele de Formula 1 in direct pe internet (52.4%), in timp ce disponibilitatea Marilor Premii in format HD a atras 65.7% din voturi. De asemenea, posibilitatea de a urmari un anumit pilot pe parcursul cursei este apreciata de 53.7% dintre fani.

In mod surprinzator, numai 44.9% dintre fani sunt multumiti de actualul sistem de punctare din Formula 1, in timp ce 61.9% dintre ei considera ca diferenta de puncte dintre primii doi clasati ar trebui sa fie mai mare. Monaco a castigat statutul de cea mai importanta cursa de F1 din calendar (52%), in fata circuitelor din Italia (50.6%), Marea Britanie (42.9%) si Germania (28.8%).

Asa cum era de asteptat, Ferrari este cea mai populara echipa din competitie cu 30.1% dintre voturi, urmata de McLaren (19.1%) si Mercedes GP (10.1%).

In schimb, topul pilotilor este condus de Michael Schumacher (19.5%), Fernando Alonso (9.7%), Kimi Raikkonen (9.7%), Felipe Massa (6.1%), Lewis Hamilton (6%) si Robert Kubica (4.3%).

Taguri: sondaj

Comentarii (5)

  • kimi-ptr.,,prietenii" lui
    ce au astia cu betivu de Kimi de l-au pus pe locul trei inaintea lui masuta,ham si Kubica,cred ca au gresit cumva. OARE ???????
    1 1
  • NeoGalaxy
    Asa si facem cu petitia? Adica chiar sunt curios dar fanii Formulei au curajul de a face ceva mai mult decat sa faca nimic. Petitiile nu conteaza, petitiile sunt asa de forma. Si nu se va reduce nimic pentru ca oricum celor de la TVR nu le pasa de fanii Formulei 1 decat daca acei fani fac ceva constructiv, adica exact opusul a ceea ce au facut pana acum.
    3 0
  • NeoGalaxy
    PS. Au semnat petitia exact: "Au semnat pana acum: 8143"... asa ca... cine-si bate capul pentru 10000 de fani? Sa fim seriosi, guverne au picat cu mai putini dar pentru a schimba mentalitatea celor de la TVR trebuie ceva mai mult decat o petitie si niste vorbe goale. Trebuie actiune, resiliensa si fermitate.
    3 0
  • F1 pe internet
    Sa dea domnu' sa transmita pe internet. Ar fi superb sa urmaresti cursa urmarind numai un pilot, sa alegi camera cu care doresti sa vezi ceva (la stand opririle, cand e o situatie de depasire sa te uiti cu camera de pe monopost samd) sau sa urmaresti transmisiunea asa cum e data la tv.
    Eu unul as plati un abonament pentru asta.
    1 0
  • PS
    Era sa uit ce e mai important... as scapa de Miki si pilele lui.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru