Ferrari: "Alonso il va bate din nou pe Schumacher"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Ferrari crede ca Fernando Alonso il va invinge pentru a treia oara pe Michael Schumacher in cursa pentru titlul mondial in 2010.

Michael Schumacher va reveni in Formula 1 in sezonul 2010, insa va concura pentru Mercedes GP dupa ce a cucerit cinci titluri consecutive cu Ferrari in perioada 2000-2004.

In ultimii doi ani care i-au precedat retragerea, germanul a fost invins de Fernando Alonso, actualul pilot al celor de la Ferrari. Tocmai din acest motiv, Scuderia crede ca detine arma perfecta pentru a-l invinge pe Schumacher in cursa pentru titlul mondial din 2010.

"Sa nu uitam ca Alonso este singurul pilot de pe pista care l-a invins pe Michael Schumacher in cariera sa in lupta pentru titlu. Alonso are tot ce trebuie pentru a-l bate. Bineinetles, nu trebuie sa uitam ca Schumacher si-a lasat amprenta asupra echipei. Acum trebuie sa intoarcem pagina si sa-i aratam lui Schumacher cat de puternica este aceasta echipa. Trebuie sa castigam. Ne-am gandit anul trecut la el pentru ca este un pilot puternic. Dar Alonso si Felipe Massa sunt capabili sa-l bata chiar daca Schumacher este inca puternic", a declarat Stefano Domenicali, seful Ferrari, in cadrul unei conferinte de presa organizate in statiunea montana Madonna di Campiglio.

Ferrari este determinata sa revina in forta in sezonul 2010 dupa dezamagirile traite anul trecut ca urmare a dezvoltarii unui monopost mult prea putin competitiv.

Via | Reuters

Comentarii (9)

  • si il va bate
    dupa fata lui de la testele de astazi de la jerez ,nu prea am vazut fericire
    0 0
  • ceau
    abia astept sa inceapa deja acest sezon,parca e prea lunga perioada dintre sezoane!!!!
    0 0
  • hmm....
    fierari de potcoave// deja se vad campioni..... interesant ,doar suntem in sezonul in care fiecare se propune unde vrea si uni deja se si vad campioni dar ramane de vazut daca .........sau cred eu ca schumacher sta pe margine si se uita , red bull nu scot de loc masinile din garaj intregul sezon, mc laren raman fara benzina, si mercedes gp uita sai monteze o roata la rosberg, LOLLLLLL
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Bubulea
    Personal iti recomand si tie Nascar-ul ca si altora care se mandesc cu prostiile spune. Daca astazi au fost teste la Jerez, iti spun doar atat: esti in viitor cu exact o luna si ai intarziat 3 zile. Pentru restul... deh... "prostia umana singur este infinita".
    0 0
  • ctlnmihai
    Ferrari: "Alonso il va bate din nou pe Schumacher
    Problema echipei Ferrari nu o reprezinta Schumacher..Din pacate problemele echipei Ferrari sunt mult mai multe
    0 0
  • ar fi posibil,
    dar numai daca Ferrari ii va da lui Fernando toata atentia si ii va pune la dispozitie toate posibilitatile. Nu am numit aici punerea in postura de pilot secund a lui Massa, nu va fi nevoie de de acest lucru. Singura problema este ca, Ferrari nu mai este echipa de pe vremea lui Todt si Brawn.
    0 0
  • Ferrari
    Eu am niste semne de intrebare, intr-adevar Ferrari nu mai are tehnicienii din era Brawn, vom vedea daca materialul pe care-l vor produce se va ridica la nivelul asteptarilor.Faptul ca exista o varianta "B" pe care Ferrari s-o puna pe pista in iunie, sincer, poate pune pe ganduri. Mai vreau sa cred ca evolutia aero nu se rezuma doar la a copia monopostul Red Bull din sezonul 2009. Este un pas inainte nu stiu insa daca si suficient. Poate motorul sa aduca plusul necesar.
    0 0
  • ! ! !
    Si Hakkinen l-a batut pe pe pista pe Schumacher.....si Jaque Vilneuve
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Icemaflavi
    Fugi repede si ia un flacon de Lecitina, sau mai simplu, invata sa citesti ce au scris baietii in articolul de mai sus.. dupa care poate inveti sa scrii numele unor piloti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru