Ferrari anunţă noul obiectiv: să termine cu regularitate pe podium

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.04.2012
Stefano Domenicali vrea ca Ferrari să termine cu regularitate pe podium începând cu cursa de la Barcelona, însă Pat Fry avertizează că nu va fi un obiectiv uşor de îndeplinit.

Ferrari pregăteşte un update major pentru Marele Premiu al Spaniei, prima etapă a sezonului european, care va fi evaluat cu ocazia testelor de la Mugello din 1-3 mai.

Pe baza îmbunatăţirilor promise de ingineri, şeful Stefano Domenicali susţine că Ferrari trebuie să termine cu regularitate pe podium odată cu etapa programată peste trei săptămâni la Barcelona.

"Trebuie să ne uităm spre viitor şi să facem un pas înainte în privinţa calităţii care să ne permită să luptăm pentru podium, nu numai să câştigăm puncte. Asta am cerut inginerilor noştri de mai multe săptămâni, iar la Barcelona mă aştept să vedem rezultatele efortului în toate departamentele", a declarat italianul.

Nu la fel de optimist este însă şi directorul tehnic Pat Fry, care a atras atenţia că toate echipele vor veni cu update-uri la Barcelona. De aceea, britanicul a admis că Ferrari trebuie să aducă îmbunatăţiri semnificativ mai importante decât celelalte echipe de top pentru a-şi putea îndeplini obiectivele.

"Am limitat pierderile în aceste patru curse, dar este evident că în următoarele trebuie să facem progrese semnificative comparativ cu ceilalţi dacă vrem cu adevărat să luptăm pentru titlu.

Muncim din greu pe toate fronturile şi sperăm ca în curând să vedem rezultatele acestor eforturi. Nu va fi uşor, pentru că avem o concurenţă puternică şi ei vor face de asemenea progrese. Trebuie să facem o treabă mai bună decât ei", a explicat britanicul.

Via | ESPNF1

Comentarii (5)

  • Mă bucura declarațiile acestea!
    Nu sunt un mare fan Ferrari dar pilotul meu favorit este Fernando,sper ca aceste updateuri sa facă din mașina asta o mașina cu adevărat competitiva!
    26 6
  • Simona
    sper ca Ferrari sa isi revina cat mai repede
    19 8
  • ferrari 2012
    .
    te iubesc ca spui asta.
    fortza ferrati
    4 3
  • Ferrari
    Sunt fan Ferrari, accept reala valoare a lor din acest an si ma bucura ca sunt realisti si cauta sa fie cat mai calculati.
    11 3
  • Simona
    Deja!! si anul trecut tot stabileau noi obiective. Sa ramana in F1 ar fi un obiectiv mai de viitor, nu?
    4 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru