Ferrari are din nou probleme in Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.02.2009
Scuderia Ferrari a intampinat probleme la cutia de viteze in cea de-a treia zi petrecuta in aceasta saptamana pe circuitul din Bahrain.

Dupa ce saptamana trecuta a fost in imposibilitatea de a testa adecvat din cauza unei furtuni de nisip, Ferrari a inceput cu stangul si a doua sesiune de teste.

Marti, o problema la sistemul KERS a tinut echipa departe de circuit peste 3 ore, iar miercuri monopostul F60 a avut probleme la cutia de viteze.

Astfel, dupa numai 4 tururi, Felipe Massa a fost nevoit sa se retraga la boxe, revenind pe circuit in jurul orei 10:45,ora locala.

In plus, dimineata zilei de miercuri a fost afectata de un vant puternic, fenomen meteo ce ar putea continua si pe parcursul acestei dupa-amiezi. La pauza de pranz, Nick Heidfeld, pilotul echipei BMW-Sauber, a stabilit cel mai bun timp, fiind urmat de Timo Glock si Felipe Massa.

Iata clasamentul intermediar al diminetii:

 Loc  Pilot  Echipa  Timp  Tururi
 1  Heidfeld  BMW-Sauber  1.33.753  64
 2  Glock  Toyota  1.33.770  72
 3  Massa  Ferrari  1.33.794  31

 

Taguri: Bahrain, Ferrari, teste

Comentarii (6)

  • :)
    apropiati timpii:)
    0 0
  • (ADY)
    Daca Ferrari continua asa nu are nici o sansa la titlu
    0 0
  • ctlnmihai
    ferrari din nou probleme
    Prea multe probleme ptr. ferrari..n-a fost sesiune de teste sa nu aiba probleme
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Prostii.
    Mama cum sar fanii McLaren repede. Nu mai spuneti hop baieti. Nici McLaren nu este pe roze. Asa ca sa asteptam sezonul care nici nu a inceput inca.

    Eu cred ca Ferrari pleaca cu 2 piloti foarte puternici si pleaca si cu cea mai buna masina de pe grila. Se poate sa ma insel, dar pana acum vad ca masina evolueaza foarte repede. Cel mai important este sa ai probleme acuma si nu in timpul curselor. Cine nu stie asta... nu prea le are cu Formula 1.

    In acelasi timp, si anul trecut au avut exact aceleasi probleme... si ciudat.. dar F2008 a fost net superioara oricarei alte masini de F1... numai echipa manageriala... a fost din pacate... in alta liga.

    Asa ca lasati Ferrari in pace. Baietii testeaza o gramada de idei, apar probleme si uite ca le rezolva.

    Ma mir ca nu a postat si "geniul" de Join aici dupa ctlnmihai :))) Ei cam merg mana in mana :))) Desi primul spune numai tampenii :)
    0 0
  • ctlnmihai
    @neo
    10x. am luat drept compliment afirmatia ta referitoare la persoana mea... cat despre comment nu inteleg ce te deranjeaza ..comentam stirile postate aici si doar atat ..cat de superioara a fost F 2008 s-a vazut in nr. de abandonuri din cauza motorului cred k au fost 3 sau 4 fatza de 1 -mclaren mercedes.McLaren de exemplu pana acum n-a avut decat o singura problema mecanica la jerez si una la partea electronica la Portimao in sesiunile de teste de pana acum .Ferrari au avut 2 probleme numai in testul desfasurat de la Bahrain fara pune la socoteala si cele de la Mugello...Diferenta din clasamentul constructorilor in 2008 fost facuta de constanta pilotilor...si inca ceva Neo te rog sa nu mai faci afirmatii la persoana mea :) te rog sa te referi strict la comment-uri
    0 0
  • si TOTUSI...
    cel mai important si mai bine ar fi sa NU ai probleme cu masina deloc! Nici acum, nici in timpul curselor ;o)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru