Ferrari, multumiti de rezultatele testelor din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
Aldo Costa sustine ca este multumit de rezultatele inregistrate de noul monopost F60 in cele doua saptamani de teste din Bahrain, in ciuda probblemelor de fiabilitate.

Alaturi de BMW-Sauber si Toyota, Ferrari a testat in Bahrain noul monopost F60 cu care va ataca cele doua titluri mondiale in acest an.

Desi monopostul s-a dovedit a fi cel mai rapid dintre cele trei prezente pe circuit, Ferrari a intampinat numeroase probleme de fiabilitate, cele mai afectate fiind sistemul KERS, sistemul hidraulic, cutia de viteze si electronica.

Cu toate acestea, Aldo Costa, directorul tehnic al Scuderiei, si-a manifestat satisfactia referitoare la rezultatele testelor, afirmand totdata ca o configuratie finala a monopostului va fi evaluata in cadrul testelor de la Jerez de luna viitoare.

"Ar putea fi cateva probleme ca cele pe care le-am avut in ultimele doua zile de teste cu componentele complet noi sau cu KERS, sau cu noile experiemtne cum ar fi cele legate de cutia de viteze. Dar in ceea ce priveste sistemul KERS trebuie sa spun ca suntem foarte multumiti de ceea ce am vazut pana acum, chiar daca mai avem mult de munca. In Bahrain am utilizat o configuratie standard pentru aerodinamica, cu numai cateva mici update-uri.

Configuratia completa o vom vedea la testele de la Jerez si de la Barcelona, unde vom incheia pregatirile pentru Marele Premiu al Australiei", a declarat Costa.

Dupa revenirea in Italia, Ferrari a inceput o munca asidua in simulatorul echipei de la Centrul de Cercetari FIAT, concomitent cu analiza datelor obtinute in timpul testelor. Echipa se va alatura celorlalte echipe pe circuitul de la Jerez incepand din 1 martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru