Ferrari neagă existenţa unui conflict intern cu Alonso

de Daniel Popescu
Miercuri, 31.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a negat speculaţiile cu privire la existenţa unor tensiuni între echipa şi Fernando Alonso în urma comentariilor negative făcute de spaniol cu privire la performanţele monopostului.

Montezemolo este primul care sprijină solicitarea pilotului nostru pentru îmbunătăţirea competitivităţii monopostului cât mai repede posibil.

Purtator de cuvant
Ferrari
Luca di Montezemolo l-a avertizat la începutul acestei săptămâni pe Fernando Alonso să nu mai critice în public echipa pentru rezultatele relativ modeste din acest sezon, lucru care a declanşat speculaţii cu privire la relaţia spaniolului cu echipa.

Lucrurile au luat amploare în special în contextul în care declaraţiile lui Montezemolo au venit la numai două zile după ce presa a relatat interesul celor de la Red Bull Racing pentru dublul campion mondial.

Un purtător de cuvânt al Scuderiei a negat însă existenţa unui conflict intern la Ferrari şi susţine că declaraţiile lui Montezemolo trebuie privite doar ca un imbold pentru îmbunătăţirea performanţelor.

"Montezemolo este primul care sprijină solicitarea pilotului nostru pentru îmbunătăţirea competitivităţii monopostului cât mai repede posibil.

Înţelege pe deplin frustrările lui Alonso după cea mai provocatoare cursă din acest an. Este primul lui suporter şi are încredere deplină în el. Cuvintele sale trebuie interpretate ca o injecţie pozitivă pentru creşterea motivaţiei cu scopul de a inspira echipa pentru a fi uniţi pentru îndeplinirea unui obiectiv comun", a precizat purtătorul de cuvânt.

Schimburile de replici din presă dintre Ferrari şi Alonso au pornit de la o declaraţie făcută de spaniol, care atunci când a fost întrebat ce cadou îşi doreşte de ziua lui a replicat: "Un monopost ca al altora".

Via Autosport

Comentarii (4)

  • Vreau o tara ca afara ! :)
    Acum serios: Alonso si Massa de la cei de la Ferrari nu e unitate si intelegere au nevoie ci de un monopost care sa fie competitiv. Macar sa se bata de la egal la egal cu RBR, Lotus, Mercedes. De trei ani tot promit iar rezultatele sint nesatisfacatoare.
    Gata baieti cu promisiunile! Vreau o masina cu care sa va fac mandrii dupa ce castigam curse! Se poate ? Pana la urma Ferrari e producator de masini sport si nu de tractoare!
    Dati-le celor doi piloti sub fund un "fier" cu care sa fie pe pozitiile 1,2 in calificari si tot 1,2 la finalul cursei(de cati ani nu s-a mai intimplat un 1,2 Ferrari????).
    Faceti asta si cei doi piloti va vor ridica in slavi ce bine ati lucrat.
    Hai toata lumea la plansa, in tunelul de vant si simulator.
    Gata cu vorbaria!
    17 2
  • bahrain 2010..ultimul 1 2 ferrari
    12 0
  • la Ferrari ii problema la conducere ...
    nimeni nu poate sa zica nimik k altfel sapa echipa sau nu este motivat ...

    data viitoare cand Alonso va termina pe 5 nu o sa fie problema cu masina ... LdM o sa zica "Alonso numai e motivat" ... am gasit un sponsor nou "Telmex"(de ex) sa vina Perez (Povestea Kimi reloaded)

    sa faci acelasi gresala consecutiv de 2 ori ... tre sa fii tare prost!

    astia bat joc de munca oamenilor care au facut ceva la Ferrari (Jean Todt, Ross Brown, Rory Byrne, MSC, Kimi si nu in ultimul rand Alonso)
    in timp ce marii "sefi" Domenicali si LdM dau cu pareri si arunca acuzatii ...
    LdM este u fel Gigi Becali al F1 ... nu ar trebui sa se bage dar oricum o face k na ... el e seful ... si Domenicali e doar catelusul lui ... de Acela nu-l da afara ca prin acel lucru ar dovedi si incompetent lui ca doar el l-a pus acolo ... trist
    13 4
  • azmodan
    Bahrain 2010 e doar partial la ceea ce astept eu
    Atunci a fost 1,2 la final insa in callificari a fost 2,3 (pilotul din pole Vettel a terminat cursa pe locul 4).
    Daca ma uit in urma cate curse au trecut de atunci imi vine sa ... dau cu basca intr-un RBR :))
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru