Ferrari: "Victoria din Singapore nu este întâmplătoare. Vom rămâne în frunte"

de Daniel Popescu
Luni, 21.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari susţine că victoria obţinută în Singapore marchează un progres semnificativ în drumul echipei spre topul Formulei 1.

Promit că această cursă nu este doar o întâmplare, ci un pas uriaş în faţă pe drumul nostru pentru a rămâne în top.

Sergio Marchionne
Presedinte Ferrari
Sebastian Vettel a obţinut o victorie categorică în Marele Premiu al statului Singapore, întrucât a reuşit să treacă primul linia de sosire după ce şi-a construit de două ori un avans consistent în faţa rivalilor.

Victoria a fost atribuita în mare măsură circuitului Marina Bay, care a defavorizat rivalii de la Mercedes, însă Sergio Marchionne, preşedintele Ferrari, afirmă că acesta este doar un alt pas spre revenirea în fruntea Formulei 1.

"Aceasta a fost o victorie majoră pe un circuit dificil. În numele tuturor celor de la Ferrari, promit că această cursă nu este doar o întâmplare, ci un pas uriaş în faţă pe drumul nostru pentru a rămâne în top şi pentru a auzi mult mai des imnul naţional al Italiei pe podium", a declarat italianul.

Aceasta a fost a treia victorie obţinută de Ferrari în sezonul 2015, însă este prima care vine exclusiv ca urmare a performanţelor monopostului.

În Malaysia, Vettel a fost avantajat de o strategie mai bună la intrările la boxe, în timp ce în Ungaria echipa a triumfat datorită greşelilor comise de rivali.

Cu şase curse înainte de final, Vettel trebuie să recupere opt puncte pentru a-l ajunge din urmă pe Nico Rosberg, însă are un deficit de 49 de puncte comparativ cu Lewis Hamilton. Chiar dacă Vettel ar câştiga toate cursele până la finalul sezonului, Hamilton poate cuceri titlul mondial dacă ocupa de fiecare dată locul doi.

Via F1i

Comentarii (14)

  • Nu conteaza cat sunt de mici sansele!
    Forza Ferrari!!!!!
    #redseason
    31 9
  • Cred ca Vettel are sanse mai mari la titlu acum, decat avea in 2010. Dati-mi voie sa fiu in asentimentul conducerii Ferrari si sa cred ca aceasta victorie nu e deloc intamplatoare.
    23 16
  • Saracul a baut cerneala rosie! Auzi tu, promite el ca nu e o intamplare :) Si daca nu vor mai castiga nicio cursa (foarte probabil) ce va face? Astea sunt declaratii tipic italiene, promisiuni de politicieni de carton ca si pilotul lor.
    18 43
  • Abia astept cursa din Japonia! Sa vedem o dominatie Mercedes!
    20 35
  • Marcedez iara umblau cu mata vopsita verde si modificau presiune in pneuri pentru o aderenta mai buna ( evident timpi mai buni pe tur), acuam ca sunt sub lupa si merg regulamentar is vai capu lor.

    Mercedes este echipa ca a trisat si a umblat cu citibusuri cele mai multe in ultimi 10 ani.
    19 17
  • Scuzati greselile de la Vodka se trage :))))
    16 7
  • Sincer? Nu-mi pasa de titlu, nu-mi pasa daca Vettel va fi sau nu campion mondial anul acesta cu Ferrari, pentru simplul fapt ca stiu ca va venii si timpul lui odata.
    Important este ca o sa vedem inca 6 curse in care va exista lupta intre piloti, faptul ca Ham are un concurent pe masura lui si nu in ultimul rand ca nu poate sa stea linistit ca, gata este deja campion inca de pe acum!
    Forza Ferrari!!!!!
    32 4
  • GrosJan
    Ham nu parea deloc ingrijorat la interviul de dupa cursa trecuta si spunea ca a avut pace pentru a castiga cursa de la Singapore
    9 9
  • @GrosJan, am vazut ce ritm a avut, poate de locul 4 maxim.
    11 6
  • Ferari șantajează. Vor să recupereze tot ce a câștigat necinstit Mercedes.
    9 8
  • @automarket Mi se pare mie sau exista o URIASA diferenta intre ce-a zis nenea ala si titlul pus de voi? Eu vad in declaratia lui ca a zis ca asta este un pas urias CATRE a ramane in top, intelegandu-se implicit ca nu sunt INCA in top. Titlul vostru e mult mai optimist, zicand ca sunt deja in top.
    10 0
  • Ha,ha,ha...
    Si uite asa,cursa din Japonia devine poate cea mai asteptata cursa a sezonului! Si asta nu pentru lupta la titlu,ci doar pentru a vedea,spera,ca la anul exista posibilitatea de a avea un campionat mult mai echilibrat...teoretic,pentru ca practic pot intervenii surprize de la cine nu te astepti in pauza dintre sezoane ! :)
    11 0
  • @Radu - din care stiu eu Automarket preia stiri de pe alte siteuri de specialitate si le traduce pentru noi.
    4 0
  • @WickedSick Asta e clar, dar uneori pare ca... umfla putin titlurile :) Goana asta dupa click-uri :)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru