Fiul lui Max Mosley a decedat

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.05.2009
Alexander Mosley, fiul presedintelui FIA, Max Mosley, a fost gasit mort in resedinta sa din Londra in urma unei presupuse supradoze de droguri.

Aflat in plin proces de restructurare a Formulei 1 ca urmare a crizei economice, Max Mosley a primit miercuri o grea lovitura, dupa ce politia a anuntat ca fiul sau, Alexander, in varsta de 39 de ani, a fost gasit mort in resedinta sa din Londra.

Potrivit primelor cercetari, politia suspecteaza drept cauza a decesului o supradoza de droguri, insa pana in prezent informatiile nu au fost confirmate oficial.

FIA a publicat un comunicat de presa prin intermediul caruia transmite condoleante lui Mosley, in timp ce presedintele FIA si-a anulat calatoria planificata pentru Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.

Alexander Mosley a studiat la Universitatea din Oxford si a obtinut un doctorat la Universitatea din Londra. A lucrat ca dezvoltator software si ca economist, dar in acelasi timp a fost co-proprietar al unui restaurant din Marea Britanie.

Via | FIA | GrandPrix.com

Taguri: Mosley

Comentarii (1)

  • condoleante
    Dumnezeu sa-l ierte!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru