Ecclestone: "Mosley, vinovat pentru problemele noilor echipe"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.11.2010
Bernie Ecclestone consideră că Max Mosley este principalul vinovat pentru dificultăţile pe care le-au întâmpinat noile echipe în sezonul 2010.

Bernie Ecclestone a lansat un atac surprinzător la adresa lui Max Mosley, fostul preşedinte al FIA fiind acuzat de modul în care a gestionat debutul în Formula 1 al celor 3 noi echipe.

Deţinătorul drepturilor comerciale consideră că Mosley a greşit când a insistat că o echipă poate concura la un nivel competitiv cu un buget de numai 35 de milioane de euro.

"În ceea ce priveşte noile echipe, ele nu sunt singurele vinovate. A fost cu adevărat vina lui Max Mosley, care le-a spus că vor putea veni şi vor putea concura pentru 30 de milioane de lire sterline (n.r - 35 de milioane de euro). Dar acum sunt aici şi este bine să le avem", a explicat britanicul în prefaţa cărţii "The Official Formula 1 Season Review 2010", care radiografiază sezonul 2010 al Formulei 1.

Dintre cele 3 noi echipe, Lotus a fost singura care nu a trecut prin probleme financiare, Virgin Racing s-a limitat la strictul necesar, în timp ce Hispania Racing trece şi în prezent printr-o situaţie delicată.

Totuşi, fără aceste 3 noi echipe, grila de start a Formulei 1 ar fi fost compusă din numai 9 echipe în acest sezon.

Via | F1Fanatic

Taguri: Ecclestone, Mosley

Comentarii (2)

  • mcchicken
    Idioti, au pierdut 3 echipe de constructori, toyota, bmw, renault, in schimbul a mcchicken, pepsi, f1 ... etc
    11 0
  • teck_nick
    @hebb...
    ...oare de ce nu (vrea)sa stie si Fia despre toate acestea?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru