Succesorul lui Ecclestone va fi ales din afara sporturilor cu motor

de Daniel Popescu
Luni, 22.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O sursă din cadrul acţionarului principal al Formulei 1 a confirmat că succesorul lui Bernie Ecclestone va fi ales din afara sporturilor cu motor.

Afacerea este prea mică pentru a avea un succesor din rândurile sale. Aproape sigur, succesorul va proveni dintr-o sursă externă.

Sursa
CVC Capital Partners
CVC Capital Partners, fondul american de investiţii care deţine pachetul principal de acţiuni în Formula 1, a decis ca succesorul lui Bernie Ecclestone să fie ales din afara sporturilor cu motor.

Informaţia a fost dezvăluită de o sursă din cadrul companiei, care nu a precizat însă când este programată înlocuirea britanicului care în lunja octombrie a acestui an va împlini 83 de ani.

"Afacerea este prea mică pentru a avea un succesor din rândurile sale. Aproape sigur, succesorul va proveni dintr-o sursă externă", a precizat sursă pentru publicaţia britanică Daily Telegraph.

Anterior, presa internaţională a speculat că unul dintre principalii candidaţi la înlocuirea lui Ecclestone este Christian Horner, şeful Red Bull Racing, despre care se ştie că se află în relaţii foarte bune cu britanicul.

Ulterior, au fost vehiculate numele altor două persoane: Justin King, directorul executiv al supermarketurilor Sainsbury din Marea Britanie şi Stuart Rose, fostul şef al retailerului de îmbrăcăminte Marks & Spencer.

Via Daily Telegraph

Comentarii (4)

  • a-ti uitat sa mentionati:

    A source close to CVC says that it has no intention of replacing Mr Ecclestone
    8 0
  • In sfarsit Dumnezeu se intoarce cu fata catre F1 si ne asculta rugaciunile :D

    Bernie la brutarie!
    3 4
  • andrey_1293
    Bernie va pleca dar daca se spune ca succesorul lui va fi din afara sporturilor cu motor, probabil va veni alt tapinar cu foame de bani. La conducerea F1 ar trebui sa vina cineva care este sau a fost implicat direct in F1. Si Bernie a fost implicat dar la el banii contau. Trebuie cineva care are sportul asta in sange si care stie ce este de facut pentru a readuce F1 la nivelul la care era odata. Eu nu vad bine schimbarea asta
    2 1
  • dc vine Horner ... se schimba numele campionatului in
    Formula RedBull Championship :(((((
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru