Force India anunta pilotii pe care ii testeaza la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.11.2009
Force India a anuntat ca britanicul Paul di Resta si americanul JR Hildebrand vor testa pentru echipa in cadrul sesiunii de la Jerez dedicata tinerilor piloti.

Echipele din Formula 1 fac ultimele pregatiri pentru sesiunea de teste dedicata tinerilor piloti care va avea loc in perioada 1-3 decembrie pe circuitul de la Jerez.

Force India a anuntat in aceasta dimineata componenta liniei de piloti care vor evalua monopostul VJM002 in Spania, aceasta fiind formata de Paul di Resta (foto, stanga) si JR Hildebrand (foto, dreapta).

Primul dintre ei va testa pe 1 decembrie, iar al doilea pe 2 decembrie, urmand ca programul pentru ultima zi de teste sa fie anuntat ulterior.

Nascut in Scotia in urma cu 23 de ani, Paul di Resta a concurat in sezonul 2009 in Campionatul German de Turisme (DTM), dupa ce in urma cu trei ani a castigat competitia Formula 3 Euroseries in fata lui Sebastian Vettel. La randul sau, americanul JR Hildebrand in varsta de numai 21 de ani va avea oportunitatea de a testa monopostul Force India din postura de campion al competitiei Indy Lights, dupa ce in 2006 a castigat competitia Formula Ford 2000.

Di Resta si JR Hildebtrand au fost alesi in urma rezultatelor foarte bune obtinute in testele efectuate in simulatorul echipei in ultima perioada.

In plus, sesiunea de la Jerez reprezinta o oportunitate pentru cei doi sa obtina un rol de pilot de rezerva al echipei Force India in sezonul 2010.

Force India nu a anuntat inca componenta liniei de piloti pentru sezonul 2010, insa se anticipeaza ca Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi vor continua sa piloteze pentru echipa.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru